foto: Shutterstock
Kad beigsies karš Ukrainā: numerologs nosauc precīzu datumu
Cita pasaule
2022. gada 24. marts, 05:01

Kad beigsies karš Ukrainā: numerologs nosauc precīzu datumu

Jauns.lv

Ukraiņu uzvara mentālā ziņā šajā karā jau ir notikusi, un tā datējama ar 7.-9. martu, uzskata ukraiņu numerologs Vladislavs Gricajs.

Astrologi un numerologi izsaka savas prognozes par kara beigām Ukrainā. Ukraiņu numerologs un tarologs Vladislavs Gricajs prognozē, ka karš Ukrainā beigsies jau 2022. gada aprīļa 20. datumos. Tā viņš sacīja kāda Ukrainas TV kanāla ēterā.

Pēc numerologa Gricaja teiktā, jau var runāt par ukraiņu uzvaru mentālā līmenī pār agresorvalsti Krieviju. Šī uzvara notikusi vēl 7. -9. martā, viņš uzskata. “Taču viss noslēgsies aprīļa 20. datumos. Domāju, ka kaut kur ap 24. aprīli. Tomēr kara beigas nenozīmēs Donbasa un Krimas konkrētu juridisko statusu,” atsaucoties uz Gricaja teikto, raksta unian.net.

Krievijas sāktais asiņainais karš Ukrainā notiek kopš 2022. gada 24. februāra. Tas nesis milzīgus civiliedzīvotāju upurus, sagrautas mājas, izpostītas Ukrainas pilsētas, miljoni bijuši spiesti doties bēgļu gaitās. 

Putina karš tuvplānā: Ukrainas otra lielākā pilsēta Harkiva un tās cilvēki 2022. gada martā

gallery icon
74

Daudzstāvu dzīvojamā ēka Ukrainas galvaspilsētā Kijivā, kuru 2022. gada martā iznīcināja Krievijas raķetes

gallery icon
24

Sabombardētās un iznīcinātās Ukrainas baznīcas: Krievija iznīcina Dievu

Krievijas armijas zvērībām Ukrainā nav robežu. Tā iznīcina ne tikai slimnīcas, dzemdību namus, bēgļu un ievainoto transportu, bet arī dievnamus. ...

gallery icon
17

Ukrainas pilsētas Bučas iedzīvotāji evakuējas kopā ar četrkājainajiem mīluļiem - suņiem un kaķiem

gallery icon
9

 

Tēmas