foto: Shutterstock
Domā par jauniem izaicinājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 14.02. līdz 20.02.
Cita pasaule
2022. gada 14. februāris, 04:44

Domā par jauniem izaicinājumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 14.02. līdz 20.02.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Atļaujies pafantazēt, iztēloties, kādu tu gribētu redzēt savu dzīvi tuvākā un tālākā nākotnē. Ar tiem, kas apgalvo, ka ir vērts strādāt tikai atalgojuma dēļ, garās diskusijās neielaidies, jo diez vai viņi spēs novērtēt tavas cēlās idejas un domas. Dedzīgi aizstāvot savu viedokli, vari aizskart kāda cita patriotiskās jūtas. Naudas lietās ieteicama ekonomija un saimnieciskums, neaizņemies un neaizdod.

VĒRSIS

Novērtē to, ko jau esi sasniedzis, un domā par jauniem izaicinājumiem. Digitālajā vidē paveiksies ar draugiem un domubiedriem: viņu padomi un paša drosmīgā rīcība kompensēs robus zināšanās. Izmēģini spēkus kādā jaunā darbības jomā vai ampluā, nebaidies aizstāvēt savas idejas priekšniecības acīs. Komunicē ar „pareizajiem” cilvēkiem, ieguldi līdzekļus profesionālajā izaugsmē.

DVĪŅI

Pārkāpt pāri saviem principiem nebūs viegli, taču, izdarot to, palielināsies izredzes nostiprināt pozīcijas darbā, biznesā, iegūt labvēļus, kas atvieglos ceļu uz profesionālo izaugsmi. Ja tevi vilina aizkulišu rotaļās, neatsaki, jo kopīgs noslēpums vai slepens plāns saliedēs. Ilgi diez vai izdosies saglabāt tos, toties pavērsies iespēja uzzināt ko interesantu par citiem. Esi vērīgs un tu uzzināsi vairāk par ļaužu patiesajiem nolūkiem.

VĒZIS

Saskaroties ar grūtībām darbā, meklē vienkāršus, visiem saprotamus risinājumus. Pat tad, ja zini, kā vajadzētu rīkoties, atturies no pamācošām replikām, izsakies apdomīgi, ievēro diplomātiju. Gribēdams paspīdēt ar erudīciju, tikai sapīsies meistarībā un visu vēl vairāk sarežģīsi. Neseko maldīgiem priekšstatiem par labklājību un pārticību. Dzīvo pēc savas mērauklas.

LAUVA

Omu nedaudz var sabojāt augstākstāvošo neieinteresētība un nevēlēšanās rast savlaicīgus risinājumus. Savaldība noderēs abām pusēm. Ja nevēlies konfliktus, esi pielaidīgāks – ne jau dūrei būs spēks, bet gan attapībai un mākai saskatīt veiksmi neveiksmē. Notikumi parādīs, vai vari būt pacietīgs un mierīgs. Lai tavu darbību virza taisnības izjūta!

JAUNAVA

Neizturies pret saviem pienākumiem formāli, esi radošs, ļauj vaļu iztēlei un tev netrūks ideju savu interešu aizstāvēšanai. Tās, kuras būs īstenošanas vērtas, atradīs dzirdīgas ausis un saprotošus atbalstītājus. Ja darīsi pa savam un neskaidrosi savas rīcības iemeslus, nebrīnies par domstarpībām. Viegli tas nebūs, tomēr šī sadarbība var izrādīties auglīga.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Jo drīzāk atklāsi, ka esi pieļāvis kļūdu, jo niecīgāki būs zaudējumi, un mazāk pūļu būs jāpieliek, lai tos novērstu. Nebojā reputāciju ar pārgalvīgu, situācijai nepiemērotu rīcību, vairies no riska un cilvēkiem ar apšaubāmu reputāciju. Tas palīdzēs ietaupīt līdzekļus un pasargās no negatīvas pieredzes. Ne vienmēr tas, kas skrien ātrāk, mērķi sasniedz pirmais.

SKORPIONS

Skaidrojot attiecības, saglabā takta izjūtu, atturies no emocionālas jūtu izpausmes, citus savās nelaimēs nevaino un arī sevi ar pašpārmetumiem nešausti. Meklē risinājumu, kurš būtu pieņemams visiem. Sabiedrībā, ja būsi pārgalvīgs un darīsi, kas ienāk prātā, izpelnīsies nosodījumu. Par laimi, nekur nebūs pazudusi tava padziļinātā humora izjūta un netveramais šarms.

STRĒLNIEKS

Ja meklēsi izaicinājumus, būs domstarpības. Vairies no augstprātīgas, nievājošas attieksmes pret apkārtējiem, jo īpaši šajās dienās. Nedod viņiem iemeslu ar tevi strīdēties. Nesaprašanos veicinās tas, ka teiksi to, kas uz mēles, daudz nedomādams par sekām. Pirms vēl nav sācies – apsver visus par un pret, lai vēlāk nevajadzētu sev pārmest nevērību un nožēlot sadarīto.

MEŽĀZIS

Plašā mērogā raugoties vairāk iegūsi, ja būsi pārliecināts par sevi, paļausies uz savām zināšanām un pieredzi. Sarežģījumi materiālajās lietās atgādinās, ka nepieciešama daudz skrupulozāka un uzmanīgāka tēriņu analīze. Panākumi būs atkarīgi no pašsajūtas un spējas mobilizēties. Pievērsies kādam vaļaspriekam, tas palīdzēs relaksēties.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis mainīsies, vēlmes tāpat. Tas netraucēs veiksmīgi darboties, ja vien nekļūsi ietiepīgs. Ikviens novērsts strīds būs laba tolerances mācību stunda. Praktisku jautājumu risināšanā liela nozīme būs informētībai un spējai operatīvi izmatot zināšanas. Ar laiku emocijas pierims, un atrast kompromisus ar apkārtējiem jau būs vieglāk.

ZIVIS

Ar cilvēkiem, kas tevi kritizē un peļ, diskusijās neiesaisties. Centies nenonākt konfliktsituācijās pārlieku kritiskas attieksmes dēļ. Neakcentē apkārtējo trūkumus, izvairies apspriest citu kļūdas un dot padomus, ļauj katram pašam izvēlēties, kā rīkoties. Vislabāk jutīsies nelielā draugu, tuvinieku sabiedrībā, kurā var nesteidzīgi pafilozofēt un pasapņot par neaizsniedzamo nākotni.