Intervijas
2021. gada 21. decembris, 18:55

Māra Upmane-Holšteine: jau pēc pirmās telefona sarunas zināju, ka viņš ir īstais

Jauns.lv

Māra Upmane-Holšteine ir tuva Kristīnes Komarovskas draudzene un labi pazīstama arī ar jaunākā žurnāla “OK!” numura vāka varoni Aiju Andrejevu. Visām trim jaunajām sievietēm kopīga ir ne tikai atpazīstamība viņu nodarbošanās dēļ, bet arī karsta sirds, darba spars un drosme būt atklātām. Viņas daudz un ātri runā un tikpat daudz arī smejas.

Raidījumā #irOK! Māra atzīst, ka dažkārt pirmais iespaids tomēr var būt maldinošs. Viņas pirmā tikšanās darba intervijā ar Kristīni Komarovsku likusi domāt, ka diez vai sadarbība būs iespējama, tomēr Kristīnes pirmie soļi darbā pierādīja pretējo, un drīz koleģiālās attiecības pārauga tuvā draudzībā. Arī no ilgi gaidītās pirmās tikšanās ar Māras vīru Jāni Holšteinu-Upmani romantiskā kino kadri nesanāktu. Tomēr nu jau gandrīz 15 gadu laulībā un trīs bērni apliecina, ka pirmajam randiņam obligāti nav jābūt romantiskam.

Māra arī spriež, ka negaidīti dzīves pavērsieni, pēkšņas ballītes, neplānoti piedzīvojumi, par kādiem intervijā žurnālam “OK!” stāsta Aija Andrejeva un kādus piedzīvojusi arī Māra pati, ir būtiska dzīves sastāvdaļa; bez tā, viņasprāt, cilvēks nevar būt laimīgs. Sarunas laikā Māra nonāk pie secinājuma – kamēr Aija gaida iespēju izbaudīt dievišķu mīlestību, Māra mīlestības dažādās šķautnes jau ir iepazinusi un tagad meklē salūta sajūtu.

Kā mūziķu ģimene tikusi pie saviem kopīgajiem un tomēr atšķirīgajiem uzvārdiem un kā tos sadalījuši bērniem? Kā brīvībā rodas kopība? To skaties interneta raidījuma #irOK! gada noslēguma epizodē.