Bērni
2021. gada 10. jūlijs, 12:56

Jauno vecāku lielākais murgs: vētras laikā mājai uzgāžas koks, un bērnu apber gruveši

Jauns.lv

ASV Luiziānas štata iedzīvotāji Kortnija un Keils Bučholci bija nomazgājuši savu 5 mēnešus veco dēlu un nolikuši gulēt. Vecāki nolēma viesistabā nedaudz atpūsties, vērojot bērnu ar novērošanas kameras palīdzību. Laulātais pāris dzirdēja, ka aiz loga plosās vētra, nemaz nenojaušot, ka vakars ģimenei izvērtīsies īstā murgā.

Vētras laikā Luiziānas štata ģimenes mājai uzgāžas milzīgs ozols

ASV Luiziānas štata iedzīvotāji Kortnija un Keils Bučholci bija nomazgājuši savu 5 mēnešus veco dēlu un nolikuši gulēt. Vecāki nolēma ...

gallery icon
26

Mirkli vēlāk atskanēja drausmīga dārdoņa, un bērns sāka raudāt. Vīrs un Sieva nodomāja, ka mājā trāpījis zibens, vēsta "Fox News". Tomēr pēc tam viņi ekrānā pamanīja, ka bērnam virsū krīt gruveši. Uz jaunās ģimenes mājas bija uzgāzies koks, kas bija ielauzis tās jumtu.

foto: Ekrānuzņēmums
Pēc drausmīgās dārdoņas vecāki kamerā pamanīja, ka bērnam virsū gāžas gruveši.

Kaimiņu pagalmā auga milzīgs ozols, kas neizturēja spēcīgās vēja brāzmas un nolūza, pilnībā sagraujot ģimenes māju.

"Šovakar, divas minūtes pēc tam, kad noliku dēlu gulēt, uz mūsu māju uzkrita liels koks... Skriet, lai izvilktu bērnu no drupām, ir viena no biedējošākajām situācijām, kādu esmu pieredzējusi," rakstīja Kortnija.

Kortnija ar biedējošajiem kadriem padalījās sociālajā tīklā "Facebook". Tajos redzams, cik ļoti tika sagrauta māja. Par laimi, bērnam neuzkrita nekas smags, kā rezultātā mazulis tika cauri sveikā. Šobrīd ģimene ir pārcēlusies pie radiniekiem un gaida atbildi no apdrošināšanas kompānijas.