Dzīvesstils
2021. gada 28. jūnijs, 06:59

Gundega Skudriņa pandēmiju pārvilina savā pusē

Jauns.lv

Kā pasākumu rīkotājai Gundegai Skudriņai ir klājies rožu audzēšanas biznesā, kas tagad ir arī TV personības Lindas Abu Meri aizraušanās? Kā dvīņi maina savus vecākus? To uzzini jaunā interneta raidījuma #irOK! 2. epizodē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raidījuma vadītāja Madara Rudzīte kopā ar Gundegu Skudriņu, sēžot viņas jaunākā projekta – levitējošās spoguļvannas – paēnā, apspriež žurnāla OK! jaunākā numura saturu.

Gundega Skudriņa dalās ar izjūtām, kas rodas, lasot intervijas ar Lindu un Hosamu Abu Meri, kā arī dvīņiem grupas “Carnival youth” līderiem – Emīlu un Edgaru Kauperiem.

Skudriņa pauž prieku par Abu Meri pāra ieceri izdot irāņu recepšu grāmatu un dalās ar personīgo pieredzi grāmatas izdošanā. Grāmatas ienākumus viņa ziedoja priekšlaicīgi dzimušo mazuļu aprūpei. Trīs bērnu mammas ciešākā pārliecība – jo vairāk dosi, jo vairāk saņemsi atpakaļ! Viņa arī saskata virkni līdzību starp pašas dvīnēm un Kauperu dvīņiem. Gundega novērojusi, ka dvīņi ir viens otra prioritāte un viņu saikne ir maģiska.

Pasākumu rīkotāja arī skaidro, kā pandēmijas postu vērsusi sev par labu un nonākusi līdz saviem šobrīd jau pasaules mērogā atzītajiem pandēmijas projektiem “Nepieradinātās naktsmītnes” un “Teātris pa telefonu.” Viņas devīze ir “PSP” jeb “Pacel Savu Pēcpusi”, ja vēlies īstenot sapņus.

Lai arī krāšņo pasākumu rīkotājas darbu virpulī vienmēr pagūst arī satriecoši izskatīties, nekādas īpašas skaistuma kopšanas procedūras viņa, izrādās, neveic. Gribētu, bet nav laika. Tāpēc šoreiz Gundegai dāvana no raidījuma atbalstītājiem – franču dermokosmētikas zīmola SVR.

Raidījumu #irOK! skaties pievienotajā video!