foto: Publicitātes
Radīts e-veikals īpaši mammām un tētiem – Veikals.Mammamuntetiem.lv!
2021. gada 11. jūnijs, 11:17

Radīts e-veikals īpaši mammām un tētiem – Veikals.Mammamuntetiem.lv!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Paplašinot savu darbību, vecāku organizācija un sociālais uzņēmējs "Mammamuntetiem.lv" ir atvēris e-veikalu, kurā pieejams plašs preču klāsts, kas radīts īpaši ģimenes cilvēkiem – mammām, tētiem, bērniem, jauniešiem – un patiks arī vecvecākiem – viņu ikdienai, svētkiem un dāvanām.

"Mamma brīvsolī", "Laimīgie", "Nopietni?", "Tēva diena katru dienu", "Mana Rīga" – tās ir tikai dažas kolekcijas, kurās iekļauti augstas kvalitātes apģērbi, aksesuāri un mājlietas ar Latvijas mākslinieku fotodarbiem, zīmējumiem vai sirsnīgiem uzrakstiem. Kolekcijas veido dažādi apģērbi, to skaitā ekoloģiski un no otrreizējās pārstrādes materiāliem, pieaugušajiem, piemēram, augstas kvalitātes legingi, peldkostīmi, krekli, džemperi; preces bērniem, piemēram, bodiji, krekliņi, koši peldkostīmi; aksesuāri, piemēram, cepures, datorsomas, sejas aizsargmaskas, somas.

foto: Publicitātes
Dažādas kolekcijas.

"Veikals.Mammamuntetiem.lv ir radīts ar mērķi piedāvāt ģimenēm atlasītus, mūsu organizācijas pārbaudītus produktus, kas ģimenēm būtu noderīgi atpūšoties, sportojot, svinot svētkus un citos dzīves mirkļos. Un kas būtiski – produkti ir koši, uzrunājoši, katrs ar savu “odziņu”,” par veikala radīšanas ideju stāsta vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Viņa atklāj, ka tuvākajā laikā preču klāstu ir plānots papildināt ar “Mammamuntetiem.lv” pārbaudītām, bērnus attīstošām rotaļlietām un dāvanām bērniem atbilstoši konkrētiem vecumposmiem. “Ko dāvināt bērnam? – šis ir viens no biežāk mums uzdotajiem jautājumiem, tāpēc atbildes sagatavosim veikalā," smaidot stāsta Inga Akmentiņa-Smildziņa.

foto: Publicitātes
Kolekcija "Līgo!"

Šobrīd aktuālākā kolekcija ir "Līgo!", un veikala pārstāvji stāsta, ka šīs kolekcijas mērķis ir ar īpaša stila un dizaina apģērbiem radīt prieku un vieglumu, pēc kā pēdējā laikā ģimenes tik ļoti ilgojušās. “Arī apģērbs un aksesuāri spēj radīt svētku sajūtu, un šogad Līgo svētki daudziem būs dubultsvētki – tieši vasaras saulgrieži daudziem būs tie, kuros satikt jau ilgstoši pandēmijas dēļ nesastaptos draugus un radus,” teic Inga Akmentiņa-Smildziņa.

foto: Publicitātes
Kolekcija "Mamma brīvsolī".

Par vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv"

Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir mediju uzņēmums, kam LR Labklājības ministrija ir piešķīrusi sociālā uzņēmuma statusu. Uzņēmuma primārais sociālais mērķis ir informatīva un izglītojoša satura atbalsts vecākiem. Mediju uzņēmuma pamatu veido ģimenes portāls "Mammamuntetiem.lv", kura vidējais unikālais lietotāju skaits mēnesī no Latvijas ir 240 000 ("Gemius" dati). Kā arī regulāri tiek izdoti izglītojoši bezmaksas žurnāli vecākiem un veidots izglītojošs saturs video un audio formātos. Vasaras sākumā organizācija ir paplašinājusi savu darbības virzienu klāstu, atklājot e-veikalu "Veikals.Mammamuntetiem.lv", kura primārā mērķauditorija ir ģimenes cilvēki.

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Mammamuntetiem.lv"