foto: Ashah Photography / SWNS.COM
Fotogrāfe iemūžina aizkustinošāko kāzu mirkli - līgavaiņa mazā dēla reakciju, ieraugot tēva topošo sievu
Bērni
2021. gada 1. jūnijs, 17:42

Fotogrāfe iemūžina aizkustinošāko kāzu mirkli - līgavaiņa mazā dēla reakciju, ieraugot tēva topošo sievu

Jauns.lv

Ievērību tīmeklī guvis aizkustinošs fotostāsts, kurā redzama kāda amerikāņu pāra īpašā diena. Neaizmirstamais brīdis, kurā redzama līgavaiņa mazā dēla reakcija neilgi pirms laulāto solījumu nodošanas, saviļņojis daudzus.

Kad Rebeka 2019. gadā ar iepazīšanās lietotnes palīdzību satika savu tagadējo vīru Taileru, fakts, ka vīrietim ir dēls Džūds no iepriekšējām attiecībām, viņu nedaudz sabiedējis. Tomēr jau nepilnu gadu pēc pirmā randiņa abi mijuši gredzenus.

"Saderināšanās laikā Džūds jautāja, vai arī viņš saņems gredzenu, jo man un tētim tāds ir. Tāpēc, kad pienāca īstais brīdis, es zināju, ka šī būs īpašākā dāvana Džūdam," par sava īpašā solījuma došanu jaunajam padēlam pastāstīja Rebeka.

Gredzenā, ko Rebeka uzdāvinājusi zēnam, iekalts uzraksts "Forever Family" jeb tulkojumā "Mūžam ģimene".

Pirms laulību ceremonijas mazā zēna emocijas, ieraugot daiļo līgavu, izcili izdevās iemūžināt fotogrāfei.

Jaunas ģimenes rašanās. Līgavaiņa dēls pirmo reizi ierauga jauno pamāti kāzu kleitā

Ievērību tīmeklī guvis aizkustinošs fotostāsts, kurā redzama kāda amerikāņu pāra īpašā diena. Neaizmirstamais brīdis, kurā redzama līgavaiņa mazā dēla reakcija ...

gallery icon
13

"Es domāju, ka viņu pārņēma visas reidz piedzīvotās emocijas, tāpēc viņš bija nedaudz asarains un kluss, kas nemaz NAV normāli," par Džūda reakciju stāsta Rebeka. "Ja mazs bērns varētu sajust vai saprast, ko nozīmē būt "pagodinātam", es domāju, ka tieši ar šo vārdu viņš atklātu savas sajūtas. Pagodināts, ka viņam ir kāds, kuru viņš mīl, un kāds, kurš mīl viņu, pasniedzot tik īpašu dāvanu."

Sieviete atklāj, ka šis brīdis pat esot bijis saviļņojošāks par mirkļiem pēc zvēresta nodošanas savam jaunajam vīram.

Rebeka atzīst, ka kļūt par vecāku astoņus gadus vecam zēnam, kurš iepriekš audzināts citādā vidē, ir izaicinājums, turklāt smagāku šo dzīves posmu padarījusi arī pandēmija. "Es esmu raudājusi, esmu zaudējusi savaldību, esmu noslēgusies sevī," atzīst Rebeka. Tomēr caur visām grūtībām trijotnei izdevies apvienoties par spēcīgu ģimeni.