foto: Shutterstock
Pārdrošu ideju netrūks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 17.05. līdz 23.05.
Cita pasaule
2021. gada 17. maijs, 12:59

Pārdrošu ideju netrūks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 17.05. līdz 23.05.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Par to, ka daudz jāstrādā, lai nodrošinātu nepieciešamo labklājības līmeni, daudz nesūdzies – jo augstākas prasības, jo vairāk jāstrādā! Gudri, labi pārdomāti lēmumi pie lielas bagātības varbūt nenovedīs, bet pie regulāriem, stabiliem ienākumiem gan. Lai panāktu izdevīgākus līguma nosacījumus, nekautrējies sevi paslavēt.
 
VĒRSIS 
Īsteno sevi, iesaistoties sabiedriskās aktivitātēs, veidojot domubiedru grupas. Var rasties lieliska iespēja veidot jaunus lietišķos sakarus. Pateicoties labam garastāvoklim un pozitīvam skatījumam uz dzīvi, ātri gūsi vēlamos panākumus un atbalstu. Viegli atradīsi kopīgu valodu ar sadarbības partneriem.

DVĪŅI
Esi lietas kursā par svaigākajiem jaunumiem jomā, kurā darbojies. Izskati visus piedāvājumus, arī tos, kuri pirmajā mirklī šķiet tavām spējām nepiemēroti vai pārlieku sarežģīti. Ja nepieciešams, meklē iespējas paplašināt zināšanas. Profesionālā līmeņa un materiālās labklājības celšanā ieguldītais laiks un enerģija atmaksāsies.

VĒZIS 
Neesi lepns, uzklausi līdzgaitnieku domas pat tad, ja šķiet, ka pats visu labi zini un saproti. Pieņemot lēmumus, vairāk paļaujies uz analītiskiem apsvērumiem. Lai gūtu maksimāli labu rezultātu, liec lietā esošos kontaktus, esi sabiedrisks. Sarežģījumu būs mazāk, ja pielāgosies apstākļu diktētiem noteikumiem.

LAUVA
Ja rodas izdevība, noteikti iesaisties ar mākslu saistītos projektos. Vajadzību pēc radošas pašizpausmes vari likt lietā, arī aktīvi pārkārtojot savu dzīvesvietu vai palīdzot draugiem mājokļa interjera veidošanā. Lai veiksmīgs būtu iecerētais biznesa darījums, esi godīgs, apzinīgi pildi solīto. Negācijas sevī neturi, atrodi sev radniecīgu cilvēku, kuram bez bažām vari uzticēt piedzīvoto.

JAUNAVA
Lai kā tev gribētos rast ātrus un vienkāršus risinājumus, nesteidzies, jo vari kļūt paviršs, pieļaut kļūdas un no viena grāvja iekulties citā. Noslēgšanās sevī un nevēlēšanās atzīt kļūdas situāciju neuzlabos. Esi pacietīgs, galvenā tava panākumu ķīla – objektīvs situācijas vērtējums. Domājot labas domas, garastāvoklis uzlabosies, būs vieglāk saskatīt perspektīvas un plānot nākotni.

SVARI 
Dinamisks, panākumiem bagāts laiks. Veiksmīgas būs uz karjeru un biznesu orientētas aktivitātes, izdosies nostiprināt savas pozīcijas projektā, uz kuru liki lielas cerības. Radoši izpausties vari attiecībās ar draugiem un mīļoto cilvēku. Varēsi lepoties ar paveikto. Uzmanies no liekiem tēriņiem un neuzķeries uz maldinošiem piedāvājumiem. 

SKORPIONS
Izrādi iniciatīvu, esi ieinteresēts tajā, ko dari, dibini jaunus kontaktus, iepazīsti citādu pieredzi. Vērtīgus un noderīgus ieteikumus saņemsi ne tikai no jauniem draugiem, bet arī tiem, kas jau ilgāku laiku ir tev blakus un labi zina tavus trūkumus. Kāda talanta izkopšana pavērs jaunas radošās pašizpausmes iespējas.

STRĒLNIEKS 
Atbrīvo prātu, ļaujies izjūtām – notikumi pateiks priekšā, kā rīkoties, ja vien nedomāsi par to, kas pareizi, kas ne. Attiecībās ar tuviniekiem atsakies no visa paviršā un virspusējā. Tiklīdz nebūsi patiess, viņi pamanīs, tāpēc nav vērts izlikties, spēlējot ieinteresētību un izpratni. Ja nav laika uzklausīt kāda radinieka bēdu stāstu, tad tā arī pasaki – godīgums tiks novērtēts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

MEŽĀZIS 
Attiecībās iespējamas greizsirdības scēnas, pārpratumi un nesaskaņas, no kurām izdosies izvairīties, ja būsi gudrs un savaldīgs. Iestājies par godīgu situācijas risinājumu. Tavs plāns izdosies, ja izturēsi spriedzi un iesi līdz galam ar devīzi, ka tev nav ko zaudēt. Esi gatavs pārvarēt bailes no iespējamām problēmām un atbildības.

ŪDENSVĪRS 
Bez grūtu lēmumu pieņemšanas neiztiksi, taču situāciju sarežģīs tas, ka no tavas izvēles būs atkarīga ne tikai tava, bet arī citu cilvēku nākotne. Lai ko tu pasāksi, visam būs tālejošas sekas. Uzņemies atbildību, taču izmanto to piesardzīgi – neiedomājies sevi esam svarīgāku, nekā tas ir patiesībā.

ZIVIS 
Rūpīgi plāno savas aktivitātes un esi disciplinēts – tas palīdzēs izvairīties no stresa un nelietderīgas rosības. Nepūlies pārlieku uzstājīgi skaidrot savu viedokli. Uzturēt labas attiecības būs vieglāk, ja tavas domas un nolūki būs labestīgi. Kāda tikšanās vai noderīga komunikācija pavirzīs soli tuvāk vēlamajam.