Cita pasaule
2021. gada 18. marts, 14:40

Dienesta romāns. Kuras zodiaka zīmes iesaistās mīlas dēkās ar kolēģiem?

Jauns.lv

Romantiskas attiecības ar kolēģi ir riskants pasākums, un katrs tajā iesaistīties nemaz nemēdz. Taču cilvēki ir dažādi - kamēr vieni ir piesardzīgi un ļoti rūpējas par savu drošību, citi ļauj emocijām vaļu un metas aizrautīgos mīlas piedzīvojumos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Astrologi ir pārliecināti, ka šādas neprātības visbiežāk raksturīgas piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Dvīņi

Būdami atvērti pēc dabas un draudzīgi pret apkārtējiem, Dvīņi reti redz robežu, kas atdala privātas attiecības no darba lietām. Viņi nemeklē piedzīvojumus, bet viegli aizraujas un atjēdzas vien tad, kad viss ir aizgājis pārāk tālu. Viņiem patīk spilgtas izjūtas un emocijas, tāpēc viņi reti atsakās no šīs baudas un parasti nedomā par sekām.

Auns

Auniem ir raksturīga kaisle, impulsivitāte un apņēmība. Viņi var izlemt sākt romānu ar kolēģi vienkārši mirkļa impulsa rezultātā. Taču uz viņu darbaspējām tas var atstāt ne to labāko iespaidu - Auni var kļūt bezatbildīgi un sākt ignorēt savus darba pienākumus. Turklāt, nokļūstot emociju varā, viņi var pat kliegt uz savu mīļoto citu kolēģu klātbūtnē. Sadusmotu Aunu neapturēs pat tas, ka partnerim, iespējams, ir augstāks amats.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji viegli pieķeras cilvēkam, pat ja starp viņiem ir bijušas tikai darba attiecības. Romāns ar kolēģi Svariem var izskatīties īpaši kārdinošs, it īpaši tāpēc, ka aizliegtie augļi ir tie saldākie. Sniegumu darbā tas neietekmēs, bet, ja attiecības beigsies, sekas gan var būt diezgan nepatīkamas.

Vērsis

Atšķirībā no citām zīmēm, Vērši ir īsti pašdisciplīnas čempioni. Bet, runājot par jūtu jomu, Vērsis nevar ar sevi neko padarīt - ja iepatiksies kolēģis, tad pievērsīs uzmanību. Dažreiz pie dienesta romāna var novest viegls un nevainīgs flirts. Bet darba pienākumu veikšanai tas parasti netraucē. Ja, protams, kāds no mīlniekiem nezaudēs galvu un nepateiks otram dažus spēcīgus vārdus citu kolēģu klātbūtnē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir diezgan vieglprātīgi un neredz iemeslu sev liegt mazliet romantisku prieciņu. Viņiem šķiet, ka nav nekā slikta tajā, ka tiek apvienotas darba un personiskās attiecības. Turklāt Ūdensvīriem diezgan vienaldzīgi ir tas, ko domā citi. Ja nepatīk, lai jau apskauž. Tāpēc viņi bez lielas minstināšanās var sākt dienesta romānus, īpaši nebēdājot par sekām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās