Attiecības
2021. gada 15. februāris, 14:26

Anna Sedokova atzīstas mīlestībā Jānim Timmam latviešu valodā

Jauns.lv

Visu mīlētāju svētkos Valentīndienā ar emocionāliem jūtu apliecinājumiem apmainījušies viens no Krievijas šovbiznesa zināmākajiem pāriem - ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova un viņas vīrs basketbolists Jānis Timma. Anna savu mīļoto sveikusi, Instagramā publicējot abu kopīgu fotogrāfiju un mīlestības vārdus vīra dzimtajā valodā.

Sedokova publiskojusi foto, kurā redzama, pozējot Timmas apskāvienos. Jānis ir tērpies baltā kreklā, savukārt Annai uz pleciem ir vīriešu izmēra žakete. Attēls parakstīts ar vārdiem "Es mīlu Tevi" latviešu valodā, un teikuma beigās ir emocijzīme - sirsniņa.

Dziedātājas fani ir sajūsmā par šo ierakstu, un veltī daudz komplimentu gan pievilcīgajam pārim, gan arī priecājas, cik skaisti šie mīlestības vārdi skan latviešu valodā.

Īpašu ierakstu savai mīlestībai Valentīndienā veltījis arī pats Timma. Viņš savukārt ievietojis foto, kurā Anna redzama sarkanā greznā tērpā, un parakstījis to ar atzīšanos mīlestībā - ЛЮБЛЮ ТЕБЯ (Mīlu tevi) krievu valodā, ierakstam pievienojot sirsniņas simbolu.

Dziedātāja un uzņēmēja Anna Sedokova un viens no Latvijas basketbola izlases līderiem, Maskavas apgabala "Himki" basketbolists Jānis Timma ir precēts pāris kopš pagājušā gada rudens. 

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Basketbolists Jānis Timma un viņa dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon
Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram