2020. gada 30. decembris, 20:37

Vai labāks par aizejošo? Latvijas astrologu prognozes 2021. gadam

Bez Tabu, TV3

Publiski pieejamas dažādas prognozes par 2021. gadu, bet saprast, kam ticēt varētu būt grūti. Īpaši tāpēc, ka scenārijs nākamajiem 12 mēnešiem krasi atšķiras. Kamēr vieni saka, ka dzīvosim cepuri kuldami, citi brīdina par sarežģījumiem un grūtībām pilnu laiku. Ko par nākošo Vērša gadu saka Latvijas astrologi? To skaidroja TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Tas, kas raksturos 2021. gadu ir gatavība tai situācijai, kurā mēs esam. Lēmumi būs vairāk balstīti uz tehnoloģijām. Vairāk tie būs pragmatiski lēmumi," par nākošo gadu saka astrologs Jānis Bēniķis.

"2020. gadā lēmumi vairāk bija emocionāli, tad 2021. gadā tie jau būs praktiski lēmumi. Līdz ar to pavērsies jaunas iespējas praktiskai zinātnei, kura spēs risināt visus mūsu sasāpējušos jautājumus," norāda Bēniķis.

Vērša gadu raksturojot stabilitāte un mērķtiecība. Astrologs Jānis Bēniķis var nomierināt – 2021. gads solās būt vieglāks un patīkamāks par aizvadīto:

"Vienlaicīgi saglabāsies arī kontrole un tas nozīmē - būs jārēķinās, ka izmantojot jaunās tehnoloģijas mūs nedaudz vairāk kontrolēs, sekos līdzi kā mēs rīkojamies vai mēs ievērojam visus nosacījumus."

Tāpat prognozējama tieši attīstība medicīnas kompānijām – nāks jauni izgudrojumi un idejas. "Mēs šajā 2020. gadā būsim jau pieraduši pie krīzes situācijas un 2021. gadā spēsim domāt ne tik daudz emocionāli, bet vairāk praktiski meklēt risinājumus.

Skatoties visas potenciālās norādes redzam, ka no emocijām noejam uz tādu praktisku rīcību. Vajadzētu situācijai uzlaboties kopumā," pauž astrologs.

"Vērsim ir raksturīgi palikt pie tā, kas viņam ir. Tā, lai ir droši. Es zinu kā šis strādā, bet strādās arī citādākais un tas ir tas būtiskais šajā gadā," saka astroloģe Rita Riekstiņa.

Arī viņa nāk ar pozitīvām ziņām, apstiprinot, ka šī brīža prognozes 2021. gadu raksturo kā mierīgu. "Tas sprādziens jau bija. Tie putekļi jāsavāc. Jāizveido sava telpa kā mēs to jautājumu menedžējam."