foto: Shutterstock
Svētki nesīs jaunu enerģiju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 21.12. līdz 27.12.
Cita pasaule
2020. gada 21. decembris, 11:17

Svētki nesīs jaunu enerģiju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 21.12. līdz 27.12.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola svētku nedēļā.

AUNS

Vispārīgus izteikumus neuztver personiski. Padomā, kā mainīt to, kas tevi neapmierina, un kas nāktu par labu attiecībām ar apkārtējiem. Veido ciešāku saikni starp paaudzēm. Mainoties apstākļiem, var pasliktināties lietišķās attiecības, iespējamas asas diskusijas, karsti strīdi. Ja negribi palikt viens ar savu pārliecību, labi apsver, kurās diskusijās iesaistīties, kurās labāk palikt vērotājam.

VĒRSIS

Gribēdams panākt ātrākas pārmaiņas, vari kļūt nepacietīgs, zaudēt savaldību, var rasties domstarpības ar tuviniekiem. Tas nepalīdzēs ne kaut ko izmainīt, ne uzlabot. Gluži pretēji – pretrunas kļūs dziļākas, situācija emocionāli nokaitētāka. Ja nepieciešams, esi gatavs apgūt jaunas iemaņas, iepazīt modernas tehnoloģijas. Zinātniska, praktiska pieeja atbrīvos no spriedzes.

DVĪŅI

Ja katru negaidītu situācijas pavērsienu neuztversi kā problēmu, bet gan kā iespēju iegūt jaunus iespaidus un piedzīvot ko nebijušu, tava ikdiena kļūs daudzveidīgāka. Drosmes tev būs gana, taču brīžiem var pietrūkt emocionālas stabilitātes un pārliecības, ka tava izvēle ir pareiza. Pieklusini emocijas, domā par ģimeni un ar to saistītiem pienākumiem.

VĒZIS

Nepamet iesākto, tiklīdz tevi kaut kas neapmierina, skats no malas palīdzēs atbrīvoties no aplamiem priekšstatiem. Nepūlies slēpt apjukumu aiz skaļiem vārdiem un bravūrīgas uzvedības. Paklausot nojautai, tu savu ceļu atradīsi. Tad arī ticība saviem spēkiem atgriezīsies. Labi apsver katru pirkumu, izvērtē, vai tas, par ko vēlies atdot savu naudu, patiešām ir tās vērts.

LAUVA

Iespējamas problēmas personiskajā dzīvē. Būs vien jāpiemērojas apstākļiem un jāatrod iespējami “nesāpīgākais” risinājums. Neļauj sevi izprovocēt uz neapdomīgu rīcību. Nesteidzies, apdomājies. Attiecībās sargies kļūt pārlieku egoistisks. Glaimus un komplimentus uzklausi atturīgi. Ja runāsi tikai par sevi un nespēsi novērtēt citu ieguldījumu, izpelnīsies līdzcilvēku nosodījumu.

JAUNAVA

Kāda notikuma vai cilvēka ietekmē var nākties mainīt savus plānus vai ķerties pie kaut kā pilnīgi jauna. Nebūs grūti izdarīt secinājumus un saprast, kas tavai karjerai nāk par labu, kas – traucē. Pirms pieņem galīgo lēmumu, pārliecinies, ka tava rīcība ir pamatota un droša, nepieļauj steigu. Priekšroku dod aktivitātēm, kur iespējams izpausties radoši, paplašināt redzesloku, gūt garīgu baudījumu.

SVARI

Sargies nokļūt nepareizu priekšstatu varā – paļaujoties uz tiem, tava dzīve var ieiet aplamās sliedēs. Īpaši piesardzīgi risini ar nekustamo īpašumu vai vērtspapīriem saistītus jautājumus. Bez konsultēšanās ar zinošiem cilvēkiem neko neuzsāc. Esi mobils un sabiedrisks! Izšķir prioritātes un seko tām. Tev piestāvēs elastīga pieeja un acumirklīga spēja pielāgoties apstākļiem.

SKORPIONS

Izvēlieties skaidru mērķi un centieties to sasniegt ar atļautiem līdzekļiem. Ar elastīgu pielāgošanos panāksi vairāk nekā ar neatlaidību! Lielāku uzmanību velti radošām aktivitātēm, vaļaspriekiem. Lieliski vadīsi diskusijas, spēsi vienoties, saskaņot un panākt izlīgumu. Iespējami neatliekami maksājumi, kurus nevarēsi ne atlikt, ne samazināt.

STRĒLNIEKS

Tavas ambīcijas augs, un netrūks arī izdevību tās īstenot, taču, pirms dodies iekarot pasauli, paskaties, ka notiek paša mājā. Reāli apzinies savas spējas, neiekāro pārāk daudz. Ja velti šķiedīsi enerģiju, svarīgas lietas paliks pusdarītas. Konkurenti var traucēt dažu lietu pozitīvu virzību. Rūpīgi pārbaudi dokumentus, īpašu uzmanību veltot naudas lietām.

MEŽĀZIS

Neizvirzi augstas prasības citiem, nerīkojies kādam par spīti vai lai apliecinātu savu pārākumu – nenosodi, nedusmojies, piedāvā risinājumus. Aprunājies ar draugiem, radiem, viņi palīdzēs atbrīvoties no maldiem un ilūzijām. Esi reālists, dzīvo šeit un tagad. Vilcināšanās taviem nodomiem par labu nenāks – jo ilgāk kaut ko apsvērsi, jo lielāka būs iespēja, ka vai nu materiālu, vai kādu citu apsvērumu dēļ no iecerētā atteiksies.

ŪDENSVĪRS

Lai gan spēsi visu izsvērt ar vēsu prātu, izšķirīgos brīžos tomēr būs grūti savaldīt emocijas. Spried loģiski, rīkojies racionāli. Neraizējies, ko par tevi domā apkārtējie, kļūsti par piemēru citiem. Iespējamas negaidītas pārmaiņas tavos plānos. Attiecībās ar radiem vai kaimiņiem bez kurioziem neiztikt. Esi atklāts pret cilvēkiem, kurus mīli, un viņi atbildēs ar to pašu.

ZIVIS

Cīnīties ar stresu būs vieglāk, ja nepieļausi, ka tiek grozīti tavi plāni. Par klupšanas akmeni var kļūt neizlēmība un svārstīšanās. Atbrīvojies no aizvainojumiem, palūdz piedošanu, atjauno saprašanos ar draugiem, ar kuriem esi sastrīdējies. Ikviena atrisināta situācija sniegs vērtīgu garīgo pieredzi, kas lieti noderēs tad, kad vajadzēs sakārtot domas un atgūt emocionālo līdzsvaru.