foto: Shutterstock
Ideāls laiks izšķirīgiem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 23.11. līdz 29.11.
Cita pasaule
2020. gada 23. novembris, 10:36

Ideāls laiks izšķirīgiem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 23.11. līdz 29.11.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļā!

AUNS

Vislielāko atsaucību vari gaidīt no draugiem, kopā ar viņiem jutīsies droši. Atrisināsies dažas vecas problēmas, taču tālu uz priekšu savu dzīvi neplāno. Seko līdzi pašsajūtai. Vilšanās un emocionāli pārdzīvojumi var negatīvi ietekmēt veselību. Sevi ar citiem nesalīdzini, neņem pie sirds kritiku. Ja daudz klausīsies citos, viegli iekritīsi depresijā un grūtsirdībā.

VĒRSIS

Saskaroties ar grūtībām, neļauj vaļu emocijām – tas liecinās par nespēju kontrolēt situāciju. „Ieslēdz” prātu, un tu atradīsi veidu, kā izvairīties no muļķīgiem pārpratumiem, kā dzīvot ērtāk un patīkamāk. Mājiniekiem par problēmām darbā daudz nestāsti. Viņu pastiprinātā interese nepalīdzēs neko atrisināt, tikai radīs saspringtu atmosfēru arī mājās.

DVĪŅI

Novārtā neatstāj aktivitātes, kurās vari nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Grūtāk būs tikt galā ar sadzīviskām situācijām, ikviena sīka aizķeršanās šķitīs kā liela problēma. Nepārspīlē, tiec vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsi mierīgāk, apdomīgāk.

VĒZIS

Satraukumu var radīt nestabilitāte darbā. Centies par visu būt lietas kursā, ievāc informāciju, iesaisties diskusijās. Jo informētāks būsi, jo vieglāk izdosies ievirzīt situāciju sev vēlamās sliedēs. Vēlāk esi piesardzīgs, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ vari nonākt nepatīkamā situācijā.

LAUVA

Tikšanās ar zinošu cilvēku palīdzēs mainīt tavu attieksmi pret lietām un notikumiem. Iespējams, būsi pārsteigts, kā varēji tik aplam uztvert notiekošo. Vēlāk neļauj tam pāraugt pašpārliecinātībā un iedomībā, nenoniecini citu cilvēku ieguldījumu kopīga mērķa sasniegšanā. Esi uzticams un mīlošs, priekšroku dod noturīgām attiecībām, nevis jauniem kontaktiem.

JAUNAVA

Apkārtējo viedoklis neliksies svarīgs, jo tev būs sava dzīves taktika, kas palīdzēs tikt galā ar grūtībām, izvairīties no nenovīdīgiem cilvēkiem un nepatiesas, sagrozītas informācijas. Paliec uzticīgs saviem principiem, un tu spēsi izķepuroties pat no ļoti sarežģītām situācijām. Vairāk uzmanības velti mīļotajam cilvēkam. Kopīgas izklaides un sirsnīgas sarunas – šo lietu nekad nevar būt par daudz.

SVARI

Interesantā veidā par sevi var atgādināt cilvēks, kuru kādu laiku nebiji saticis. Iespējami jautri brīži, aizraujoši notikumi, kas nedaudz izsitīs no ierastā dzīves ritma. Savaldība palīdzēs izkļūt no kļūmīgām situācijām. Nedēļas beigās dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs. Vairāk laika atliks atpūtai un izklaidēm kopā ar ģimeni. Uzklausi tuviniekus, kliedē viņu raizes un satraukumu.

SKORPIONS

Uzmanīgi seko līdzi visam, kas saistīts ar mājām un ģimeni. Risini jautājumus, kuri saistīti ar dzīvokļa pārkārtošanu, remontu vai jaunas sadzīves tehnikas iegādi. Darbā nesteidzini notikumu gaitu. Tavas kļūdas un neveiksmes nekavējoties izmantos konkurenti un nelabvēļi. Toties nevajadzēs raizēties par materiālo situāciju – tava taupība attaisnosies.

STRĒLNIEKS

Noskaņojums var kļūt nebēdnīgāks, prāts nesīsies uz piedzīvojumiem, avantūrām. Būs viegli īstenot oriģinālas idejas, pārsteigt un iepriecināt. Satiktie cilvēki labprāt iesaistīsies tevis organizētās aktivitātēs. Sākot ar piektdienu, būs grūtāk novērtēt apstākļus un pieņemt pareizus lēmumus. Iespējami pārpratumi un sarežģījumi, vari justies apkārtējo nesaprasts.

MEŽĀZIS

Lielāku uzmanību pievērs sava budžeta sakārtošanai, tiec skaidrībā ar ienākumiem un izdevumiem. Ar to, ka varētu tikt pie papildu naudas līdzekļiem, nerēķinies – tavi priekšlikumi negūs atsaucību. Vēlāk nepieļauj, ka sīkas nebūšanas sabojā tavu noskaņojumu – netaisi no mušas ziloni! Mēģini skatīties uz dzīvi filozofiski un ne mirkli nešaubies par savu taisnību.

ŪDENSVĪRS

Ja būsi iecietīgs, atrast kompromisu attiecībās ar līdzcilvēkiem nebūs grūti. Ja tomēr ne viss izdosies, kā iecerēts, nesūksties – tu tik un tā būsi ieguvējs, jo labāk iepazīsi sevi un cilvēkus sev apkārt. Turpmāk var pārņemt apcerīgāks noskaņojums. Tuviniekiem nebūs viegli ar tevi saprasties, jo nelabprāt dalīsies savās pārdomās. Esi uzmanīgs, centies nepieļaut kļūdas sasvstarpējā saskarsmē.

ZIVIS

Veiksmīgas būs darbošanās slēgtās organizācijās. Saruna zem četrām acīm palīdzēs iegūt vērtīgu informāciju, kuru citādi nebūtu uzzinājis. Vēlāk nepārdzīvo, ja rodas neplānoti tēriņi draugu vai citu tuvu cilvēku dēļ, jo arī tu varēsi paļauties uz draugu atbalstu savu problēmu risināšanā. Klausi sirdsapziņas balsij – tā uzvedinās tevi uz pareizām domām un rīcību.