foto: Facebook / Couple of Faisalabad Mr. & Mrs. Nasir
Pakistānas sabiedrībā iemīļots pāris atklāj savu unikālo ilgās laulības noslēpumu un mudina citus to izmēģināt
Attiecības
2020. gada 16. oktobris, 05:09

Pakistānas sabiedrībā iemīļots pāris atklāj savu unikālo ilgās laulības noslēpumu un mudina citus to izmēģināt

Jauns.lv

Pakistānas pilsētas Feisalabadas vietējās slavenības Muhameds Nasirs un viņa sieva Šagufta atklājuši savas ilgās laulības noslēpumu, kas ir gaužām vienkāršs - pāris pēdējos 37 gadus valkā saskaņotu apģērbu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Abiem mīlniekiem ir izveidots pat kopīgs "Facebook" profils ar nosaukumu "Couple of Faisalabad Mr. & Mrs. Nasir" (Feisalabadas pāris misters un misis Nasiri). Tajā pāris dalās ar fotogrāfijām un video no dažādiem pasākumiem, uz kuriem dodas kopā, piemēram, televīzijas šoviem.

Jaukais pāris sabiedrības uzmanību piesaistījis tieši ar savu ārieni - pēdējo 37 gadu laikā vīrs un sieva valkā tikai saskaņotu apģērbu. Precētais pāris stāsta, ka pie šādas idejas nonācis apmēram gadu pēc kāzām.

Iespējams, pasaulē saskanīgākais pāris no Pakistānas - Nasiru kungs un kundze

Pakistānas pilsētas Feisalabadas vietējās slavenības Muhameds Nasirs un viņa sieva Šagufta atklājuši savas ilgās laulības noslēpumu, kas ir gaužām vienkāršs ...

gallery icon
18

"Mēs pirmo gadu pavadījām, domājot par to, jo mēs gribējām izdarīt kaut ko tādu, ko neviens cits līdz šim nav darījis," intervijā Pakistānas televīzijai sacīja Šagufta. Ilgs laiks pagājis arī, kamēr abi izdomājuši, kādu apģērbu valkāt. "Apģērbam jābūt tādam, lai tas labi izskatītos gan vīriešiem, gan sievietēm," norāda sieva.

Galu galā pāris nonācis pie lēmuma visu laiku valkāt saskaņotas bikses un tuniku jeb, kā to sauc Pakistānā, šalvaru un kurtu.

"Mēs abi ejam iepirkties kopā," stāsta sieva. "Dažreiz es darinu izšuvumus uz apģērba, bet, ja nogurstu, mans vīrs palīdz. Un tā mēs kopā veidojam drēbes."

Pāris stāsta, ka, lai gan sākotnēji gribējuši būt unikāli, tagad abi cer, ka iedvesmos kādu citu pāri līdzīgām darbībām. Viņi arī priecājas pastāstīt savu stāstu starptautiskai auditorijai. "Mūsu ģērbšanās stils ir vēstījums pasaulei," saka Muhameds. "Un tas ir miers un mīlestība."