Stila jaunumi
2020. gada 5. oktobris, 09:40

Lielā izpārdošana un bezmaksas piegāde: vairāk nekā 3000 populāru zīmolu apģērbi ar atlaidi līdz 80%. Nenokavē!

Jauns.lv

Sācies astronomiskais rudens ar tam raksturīgiem vēsākiem un mitrākiem laikapstākļiem, un daba pamazām pošas ziemai. Pandēmijas laikā daudziem ir paguvusi iepatikties attālinātā iepirkšanās, kad viss vajadzīgais ir ērti pieejams tepat, internetā. Vēlaties turpināt? Lūdzu. Viens no lielākajiem iepirkšanās tīkliem Bestsecret.com nāk klajā ar izdevīgiem piedāvājumiem īpaši lielajiem un mazajiem modes mīļotājiem.

Latvijā epidemioloģiskā situācija pagaidām ir salīdzinoši cerīga. Mācības skolās risinās klātienē, pieaugušie dodas uz darbu, notiek arī dažādas brīvā laika aktivitātes un kultūras pasākumi. Tomēr distancēšanās un citi jaunie paradumi pamazām kļūst par mūsu ikdienu. Un, nav noliedzams, daudzi no tiem patiesībā ir pārsteidzoši izdevīgi. Viens no tādiem - iepirkšanās internetā, kas ir gan ērta, gan nāk par labu veselībai, jo ļauj izvairīties no liekiem cilvēku pūļiem lielveikalos.

Par šādu iespēju parūpējies iepirkšanās tīkls Bestsecret.com, kur vienkopus pieejamas vairāk nekā 3000 populāru zīmolu modes preces ar atlaidi līdz pat 80%. Turklāt oktobrī vairākas dienas visus modīgo apģērbu mīļotājus gaida īpaši pārsteigumi - bezmaksas piegāde un lielā starpsezonu izpārdošana. Tuvākai informācijai seko mājaslapā Bestsecret.com un, lai pirmais uzzinātu svarīgāko, pieraksties jaunumu vēstkopai.

foto: Getty Images/iStockphoto (BestSecret.com publicitātes foto)

Vairāk nekā 5 miljoni apģērbu, apavu, aksesuāru un citu modes preču visai ģimenei, 3000 populāru un starptautiski zināmu zīmolu ("Asics", "Esprit", "Tom Tailor", "Adidas", "Petit Bateau", "Guess", "Diesel", "Max Mara", "Liebeskind Berlin", "True Religion", "Jack Wolfskin", "Balenciaga", "Calvin Klein" un citi) ar atlaidi līdz pat 80% - viss šis ir atrodams interneta veikalā BestSecret.com.

Tomēr vēlamies atgādināt, ka BestSecret.com nav parasts interneta veikals. Tā ir slēgta modes mīļotāju kopiena, kam pievienoties ļauts vien īstiem modes gardēžiem. Pašlaik Jauns.lv lasītājiem ir ekskluzīva iespēja to izdarīt, saņemot ielūguma kodu šeit (nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots).

Te pieejamas visas jaunākās tendences - mode, apavi un aksesuāri. Preces gan bērniem, gan sievietēm, gan vīriešiem.

foto: BestSecret.com

Bērnu un pusaudžu apģērbi - gan skolai, gan brīvajam laikam

Mazie modes mīļotāji, pēc pandēmijas attālinātās mācīšanās un vasaras brīvlaika noilgojušies pēc draugiem un skolas, pašlaik ar dubultu sparu metušies dažādās aktivitātēs. Viņu ikdienu vēl krāsaināku noteikti padarīs košas drēbes, kā arī ērti, stilīgi sporta un brīvā laika apģērbi. 

foto: Getty Images/iStockphoto (BestSecret.com publicitātes foto)
foto: BestSecret.com

Aktuālās modes tendences

Bestsecret.com zīmolu un piedāvājuma klāsts ir tik plašs un daudzveidīgs, ka savam stilam atbilstošas lietas te atradīs pat izsmalcinātākie modes gardēži. Te atrodamas arī visas aktuālās sezonas modes tendences - gan daudzpusīgi valkājami ādas apģērbi, gan garie zābaki, kurus kombinēt ar svārkiem, gan midi garuma adītās jakas, gan šobrīd tik aktuālā brūnā krāsa, kas miksēta visdažādākajās tonalitātēs. Nāc un izvēlies!

foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com
foto: BestSecret.com

Īpašie ielūgumi Jauns.lv lasītājiem, lai pievienotos ekskluzīvajai Bestsecret.com modes mīļotāju kopienai, ir pieejami šeit. Nenokavē - ielūgumu skaits ir ierobežots.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar BestSecret.com.