Bērni
2020. gada 24. septembris, 05:00

Kā sevi kopt, BĒRNIŅU GAIDOT

Jauns.lv

GMT BEAUTY iepazīstina ar izlolotu un īpašu produktu līniju, paredzētu grūtniecēm un jaunajām māmiņām, – MAMA CARE, kas palīdz ādu atjaunot un uzturēt veselu grūtniecības un bērna barošanas laikā. Produkti ir ļoti pārdomāti un izstrādāti lietošanai gan sejai, gan ķermenim šajā tik ļoti skaistajā un neparastajā laikā sievietes dzīvē, laikā, kad sieviete nav viena.

Tie ir domāti ne tikai māmiņas ādas, ķermeņa labsajūtai kopumā un labam izskatam, bet ir jo īpaši droši mazulim.
Gaidību laikā ar sievietes organismu notiek neticamas pārmaiņas, kas ir loģiskas, likumsakarīgas, bet vienlaikus ir saistītas arī ar zināmām raizēm – izmainās ķermeņa aprises, parādās ādas sausums, jutība un jūtība pret tik daudz lietām, kuras agrāk pat nepamanīja. Pilnīgi viss tavā dzīvē ir citādi! 

Vēloties aptvert pēc iespējas plašāku “iesaistīto” cilvēku loku, kas saskaras ar izmaiņām, attiecināmām uz grūtniecību, uzdevām jautājumus gan ražotājam, gan ginekologam, gan grūtniecei, gan jaunajai mammai.

foto: Publicitātes foto

Zīmola GMT BEAUTY produktu līdzautore Terēze Beļkova.
Vai GMT BEAUTY MAMA CARE līnijas produkti izpilda striktās prasības, kas tiek izvirzītas ādas kopšanas produktiem sievietei grūtniecības un barošanas ar krūti laikā? 

Mēs piedāvājam pilnu produktu klāstu gan grūtniecības, gan bērna barošanas vai pēcdzemdību laikā visplašākajā spektrā – no sejas ādas attīrīšanas līdz īpašajiem pretstriju produktiem ķermenim. Protams, grūtniecība nav saistīta tikai ar cīņu pret strijām. Tas ir ļoti īpašs stāvoklis – mainās ķermeņa aprises, ķermeni ietekmē hormonālās pārmaiņas, svara pieaugums, mainīta vielmaiņa. Tas viss nosaka izmaiņas ādā. Āda nospriegojas, pieaug tās jutība, sausums, nieze, tās ir sajūtas, kas sievieti pavada grūtniecības laikā. Tas ir laiks, kad āda pieprasa ļoti īpašus kopšanas produktus.

Kas ir tas, kas GMT BEAUTY MAMA CARE līnijas produktus izceļ starp citiem grūtniecēm un jaunajām māmiņām paredzētajiem produktiem?

Produkti satur aktīvās vielas, kas samazina ādas jutību un velkošo sausuma sajūtu, sniedz ādai komfortu. Un šeit mēs lepojamies, ka MAMA CARE produkti satur patentēto, klīniski uz cilvēkiem testēto aktīvo vielu pretstriju kompleksu REGU®-STRETCH, kas palīdz atjaunot bojātās kolagēna šķiedras un stimulē jauna kolagēna – olbaltumvielas, kas nozīmīgi samazina esošās strijas un novērš jaunu striju veidošanos, – ražošanu. Āda, pateicoties krēma bagātīgajam drošajam sastāvam, vieglāk izturēs grūtniecības un straujo svara pārmaiņu radīto spriedzi un ātrāk atjaunosies, kad bērns būs ieradies šajā pasaulē.

foto: Publicitātes foto

Miniet 3 produktus no GMT BEAUTY MAMA CARE, kuri ir nepieciešami katrai sievietei grūtniecības laikā, ja arī nav redzamu ādas problēmu vai diskomforta?

Visi mūsu produkti ir noderīgi un ieteicami lietot visas grūtniecības laikā, īpaši izceļot pretstriju produktus. Jo profilakse vienmēr ir lētāka nekā ārstēšana! 
Pirmajā laikā pēc bērna piedzimšanas ir lietderīgi turpināt lietot pretstriju krēmu, kas, pateicoties gudrajai REGU®-STRETCH molekulai, palīdzēs ādai labāk savilkties. Noteikti var ieteikt krēmu svara samazināšanai pēc dzemdībām – tas palīdzēs ātrāk uzvilkt vecos mīļos džinsus un atgūt iepriekšējās formas. Kā arī iesakām turpināt lietot īpaši mitrinošo dušas gelu jutīgai ādai, kas perfekti atjaunos un nomierinās ādu. 

Ja es nebaroju bērnu ar krūti, vai man ir jāievēro kādi īpaši noteikumi ādas kopšanā pēc dzemdībām?

Organisms tāpat ir bijis pakļauts gan hormonālām, gan fizioloģiskām izmaiņām. Pēc dzemdībām, barojiet bērnu ar krūti vai ne, jūsu organismam tāpat būs “jātransformējas” atpakaļ ikdienišķā stāvoklī. Jaunajai māmiņai var būt pēcdzemdību ādas diskomforts ne tikai ķermenim, bet arī sejai. Tāpēc pamatu pamats ir ādas attīrīšana un piemērota kosmētika tās kopšanai. Iesakām izvēlēties kosmētiku, kas mazinās ādas jutību, niezi un apsārtumu. Protams, arī ādas tvirtuma atjaunotājus – šeit domājot ne tikai kosmētiku, bet arī līdzsvarotu ēšanas paradumu ieviešanu un sportiskas aktivitātes.

Jautājums ginekologam: kam ir jāpievērš uzmanība, iegādājoties ādas kopšanas līdzekļus sievietei gaidībās?
Vispirms grūtniecei ir jāseko savai ēdienkartei, ir jāizveido sabalansēts ēšanas režīms, un, lūdzu, nekādas diētas un pārmērības. Tas ļaus gan labi justies gaidību laikā, gan vieglāk atkopties pēcdzemdību periodā. Ļoti rūpīgi ieklausīties sevī, vērot ādas stāvokli un, protams, jau profilaktiski lietot īpaši grūtniecēm izstrādātu kosmētiku. Tie var būt gan krēmi, gan eļļas, kas uzlabo ādas elastību un mazina jutību. 

Kam ir jāpievērš uzmanība, iegādājoties ādas kopšanas līdzekļus sievietei, kura baro bērnu ar krūti?

Protams, produkta sastāvam un tā derīguma termiņam. Nevajadzētu paļauties tikai uz grūtnieču forumos ieteiktajiem produktiem. Iesaku izvēlēties drošu kosmētiku, ar izsekojamu izcelsmi.

Jautājums grūtniecei (pēdējos grūtniecības mēnešos): ar kādām ādas problēmām vai fizioloģisku diskomfortu jūs saskārāties savā grūtniecības laikā?

Man diezgan ātri, jau piektajā mēnesī, parādījās tūska – vispirms sejas, vēlāk arī kāju. Tas nav ne glīti, ne viegli. Protams, labi saprotot, ka tūska ir jāizvada, meklēju risinājumu. Un diezgan ātri internetā atradu Latvijā ražotās kosmētikas GMT BEAUTY līniju grūtniecēm MAMA CARE, kur ir tūsku izvadoši produkti gan sejai, gan kājām. Tas ir mans ikdienas glābiņš.

Vai jūs zināt, kam ir jāpievērš uzmanība, iegādājoties ādas kopšanas līdzekļus gaidībās? Kā jūs to risinājāt?

Bērniņš bija plānots un ļoti gaidīts, tāpēc jau laikus interesējos par ādas kopšanas līdzekļiem. Man ir 27 gadi, un kosmētiku lietoju katru dienu. Vienalga daudz lasīju literatūru, sarakstījos forumos, klausījos atsauksmēs. Mani ļoti pārliecināja tuvas draudzenes ādas stāvoklis grūtniecības laikā, un izvēlējos mūsu pašu vietējā ražotāja kosmētikas līniju MAMA CARE. Man paveicās, jo paļāvos uz labu ieteikumu, un esmu ļoti apmierināta. Man nav striju un ādas diskomforta – par to tiešam esmu ļoti laimīga!

Jautājums jaunajai māmiņai: ar kādām ādas problēmām vai fizioloģisku diskomfortu jūs saskārāties pēc dzemdībām? Kā jūs to risinājāt?

Laiks pēc dzemdībām ir ne mazāk sarežģīts. Tam neviens nesagatavo, par to nerunā, jo pirmajā vietā ir bērns. Sieviete atkal ir pakļauta hormonālām izmaiņām, viņa jau tā ir nogurusi, viņa nesaprot, kas ar viņu notiek. Sākās ādas rozācija, dedzināšana, pūtītes... ādas plaisāšana, lobīšanās. Pēc divām nedēļām līdz pat trim mēnešiem – drausmīga svīšana. Tad piena krīze, tad miega fāzes maiņas... Uhhh! Mani glāba GMT BEAUTY nomierinoša želeja sejas ādas attīrīšanai, kuru izmantoju vēl arvien. Ķermenim katru dienu lietoju mitrinošu un nomierinošu krēmu. Šie abi produkti ir mani sabiedrotie jau divus gadus. Citām jaunajām māmiņām iesaku jau laikus uzzināt par pēcdzemdību periodu un iespējamām ādas un ķermeņa reakcijām. 

Vai jūs zināt, kam ir jāpievērš uzmanība, iegādājoties ādas kopšanas līdzekļus pēc dzemdībām, ja barojat mazo ar krūti?

Tā kā jau slimnīcā saskāros ar aplamiem zīdīšanas ieteikumiem, meklēju palīdzību pie profesionāla zīdīšanas konsultanta, ko iesaku visām jaunajām māmiņām, nevis uzticēties “pašpasludinātiem visziņiem”. Tad arī uzzināju, ka ļoti liela uzmanība jāpievērš kosmētikas, kuru lietoju bērna barošanas laikā, sastāvam, un es atradu man vispiemērotāko – Latvijā ražotu kosmētiku MAMA CARE. 
GMT BEAUTY kā produktu izstrādātājs un ražotājs NOTEIKTI IESAKA – ja ir jebkādas neskaidrības, nav pārliecības vai ir šaubas par produkta piemērotību konkrētai situācijai, jautājiet profesionālim, speciālistam, attiecīgās jomas pārstāvim, kompetentam cilvēkam, kurš var sniegt izsmeļošas atbildes un izskaidrot jums svarīgo.  
Droši jautājiet, rakstiet, zvaniet – mēs esam tepat, dažu klaviatūras taustiņu spiedienu attālumā: http://www.gmtbeauty.com/
Produktu katalogu. https://gmtbeauty.com/jaunumi/gmt-beauty-mama-care-produktu-katalogs

Raksts tapis sadarbībā ar GMT Beauty kosmētiku.

Tēmas