foto: ekrānuzņēmums no video
Neiedomājama visatļautība - sieviete Taizemē izpelnās bargu kritiku par izdarīto tīģerim brīdī, kad kopā ar viņu uzņēmusi fotogrāfijas
No Varašajas Akaračiapas "Facebook" konta.
Dzīvesstils
2020. gada 2. septembris, 06:24

Neiedomājama visatļautība - sieviete Taizemē izpelnās bargu kritiku par izdarīto tīģerim brīdī, kad kopā ar viņu uzņēmusi fotogrāfijas

Jauns.lv

Bangkokas (Taizeme) iedzīvotāja Varašaja Akaračiapa izpelnījusies bargu kritiku par savu rīcību “Tiger Kingdom” zooloģiskajā dārzā. Aizvadītajā nedēļā viņa sociālajā vietnē “Facebook” publiskai apskatei izlikusi fotogrāfijas ar šo dzīvnieku, kurās redzams, ka viņa bezbailīgi paņēmusi rokās dzīvnieka sēkliniekus, ziņo "Dailymail.co.uk".

Sieviete tiek kritizēta, jo daudzi uzskata, ka tīģeris ir pazemots. “Tas ir tik nepieklājīgi. Tīģeris neļāva tev pieskarties viņa privātajai zonai. Tev nav tiesības to darīt,” savu viedokli paudis kāds ieraksta komentētājs.

foto: No Varašajas Akaračiapas "Facebook" konta.
“Facebook” publiskai apskatei sieviete izlikusi fotogrāfijas ar šo dzīvnieku, kurās redzams, ka viņa bezbailīgi paņēmusi rokās dzīvnieka intīmo zonu.

Savukārt cits raksta: “ Tas ir bīstami. Ja tīģeris būtu reaģējis dusmīgi, viņš būtu tev uzbrucis.”

Vēl daudzi citi pauž nosodījumu par šādu bilžu publicēšanu internetā.

“Tiger Kingdom” zooloģiskajā dārzā ir atļauts tā apmeklētājiem uzņemt fotogrāfijas un pašportretus ar tīģeriem.

Zooloģiskā dārza vadītājs Piroms Kahtama norādījis, ka darbinieki esot apmācīti rūpēties par saviem viesiem un tīģeriem. Brīdī, kad apmeklētāji uzņemot bildes, viņi tiekot stingri uzraudzīti. Klātesot speciālistiem, esot atļauts dzīvniekiem arī pieskarties, bet, protams, nedrīkstot aiztikt konkrēto zonu. Kahtama pauž nosodījumu par notikušo un norāda, ka parūpēsies, lai nākotnē šāds atgadījums vairs neatkārtotos.

Jāpiebilst, ka zooloģiskie dārzi nereti saņem kritiku no dzīvnieku aizstāvjiem par to, ka viņi, iespējams, nomierina spēcīgos dzīvniekus, lai tūristi varētu ar viņiem fotografēties.