foto: Soctīkli
"Lai meitiņa neieraudzītu mirušo tēti!" Ukraiņu repera sieva paziņojusi jaunu asiņainās drāmas motīvu
Marina Kohala sacīja, ka nerīkojās viena, jo sadalīt vīra ķermeni palīdzējusi viņas māte.
Bērni
2020. gada 31. jūlijs, 19:30

"Lai meitiņa neieraudzītu mirušo tēti!" Ukraiņu repera sieva paziņojusi jaunu asiņainās drāmas motīvu

Jauns.lv

Slavenā ukraiņu repera sieva Marina Kohala atzinusi, ka sadalīt vīra ķermeni viņai palīdzējusi pašas māte. Tomēr briesmīgākais ir tas, ka dzīvoklī vienā no istabām tikmēr gulēja meitiņa, kamēr turpat aiz sienas notika šausminošas lietas.

Zināmas jaunas detaļas par traģēdiju, kas notika Sanktpēterburas dzīvoklī, kur mitinājās reperis Endijs Kartraits un viņa sieva. Pratināšanas laikā sieviete atklāja jaunu versiju, kāpēc viņa nolēmusi sadalīt mirušā vīra ķermeni. Iepriekš
Marina apgalvoja, ka repa cīņu „Versus” dalībnieks miris no narkotiku pārdozēšanas, taču šādu nāvi viņa uzskatījusi par necienīgu,  tāpēc nolēmusi inscenēt viņa ķermeņa sadalīšanu.

foto: Ekrānuzņēmums
Policijas aizzīmogotās dzīvokļa durvis, kur notika šausminošie notikumi.

Šobrīd viņa savu rīcību skaidro ar bailēm par meitu, jo kā gādīga māte nav vēlējusies, lai bērns redz mirušu tēti.

Marina sacīja, ka nerīkojās viena, jo sadalīt vīra ķermeni palīdzējusi viņas māte. Šausminošais process noticis tikai naktīs un daļējā tumsā, jo šādi sievietes cīnījušas ar nepatīkamo procesu un nelabumiem.

Laulātā pāra dzīvoklī tika atrasti pieci iepakojumi ar ķermeņa daļām. Policisti konfiscēja nazi, āmuru un griešanas dēli.

foto: Ekrānuzņēmums
Endijam Kartraitam bija 30 gadi.

Kāds sods draud Marinai un viņas mātei vēl nav zināms.

Jauns.lv jau vēstīja, ka mūziķa Aleksandra Juško, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Endijs Kartraits, sadalīto ķermeni 30.jūlijā atrada vienā no Ņevas prospekta dzīvokļiem. Sieva apgalvoja, ka vīrs miris no narkotiku pārdozēšanas. Tā kā sieviete nevēlējās apkaunot vīra piemiņu, viņa nolēma sadalīt ķermeni, ko darīja četru dienu garumā. Šobrīd viņa ir aizturēta.

Endijam Kartraitam bija 30 gadi. Viņš vairāk pazīstams ar saviem repa dueļiem uz "Versus" skatuves. Viena no populārākajām bija viņa divkauja ar reperi Obe 1 Kanobe (īstajā vārdā Ņikita Kanobovičs).