foto: Ekrānuzņēmums
Kamera pieķer divus gadus vecu zēnu, kurš pamet savu gultiņu, lai gulētu blakus sunim
2 gadus vecajam Finnam ar mājas mīluli Brutu ir izveidojusies cieša draudzība.
Bērni
2020. gada 20. jūlijs, 14:27

Kamera pieķer divus gadus vecu zēnu, kurš pamet savu gultiņu, lai gulētu blakus sunim

Jauns.lv

Finna Knudstona vecāki viņa istabā uzstādīja novērošanas kameru, lai nomierinātu savus prātus un zinātu, ar ko viņu bērns nodarbojas, kad nav viņu redzeslokā. Izrādījās, ka dēls tiek rūpīgi pieskatīts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Peidža un Neits Knudstoni bieži pamanīja, ka viņu dēls aizmieg mājas mīluļa Bruta kompānijā.  Viņiem bija interesanti uzzināt, kas notiek, kad vecāki dēlu neuzrauga. Viņi nopirka mazuļa novērošanas kameru un uzstādīja to dēla istabā. Tas, ko viņi ieraudzīja, pārsteidza ne tikai vecākus, bet arī tūkstošiem sociālo tīklu lietotājus.

foto: Ekrānuzņēmums
2 gadus vecajam Finnam ar mājas mīluli Brutu ir izveidojusies cieša draudzība.

Kamera fiksēja, ka Finns nogaida, kad visā mājā tiks izslēgtas gaismas, lai viņš netraucēti varētu izkāpt no savas gultas un iekārtoties Bruta apskāvienos. Mazulis ir noteicis skaidras prioritātes – viņam nevajag nekādu ortopēdisko matraci, ja līdzās ir silta un pūkaina gultiņa labākā drauga izskatā.
Finna māte pastāstīja, ka dēls sadraudzējies ar suni tajā pašā dienā, kad mazuli atveda no perinatālā centra, un acīmredzot ar laiku viņu saikne tikai stiprinājusies.

foto: Soctīkli
Finns ar Brutu kopā aizmieg visdažādākajās pozās.

"Finns savā jaunajā lielajā gultā nakšņo tikai mēnesi. Sākotnēji Bruts kāpa pie viņa, it kā neļaujot mazulim no tās izkrist. Vēlāk puika pats sāka kāpt ārā no gultas un gulēt uz grīdas, līdz arī Bruts sāka gulēt viņam blakus," stāsta dēla mamma Peidža Knudstone.

Brutam mājās ir vairākas guļvietas, un nekas neliedz viņam gulēt kādā no tām. Tomēr, līdz ar Finna parādīšanos ģimenē, suns guļ tikai viņa istabā. Peidža ir pārliecināta, ka tā suns aizsargā mazuli no briesmām, jo viņa veselība ir ļoti trausla. Kad sieviete bija nesen ieņēmusi bērnu, ārsti konstatēja, ka auglim ir sirds defekts.

foto: Soctīkli
Gadās arī šādi.

"Finns pēc dzemdībām pārcieta vairākas procedūras, līdz viņam tika veikta sirds operācija. Tobrīd viņam bija tikai 11 dienas, un puika lieliski ar visu tika galā. Pēc septiņām nedēļām Finnu izrakstīja no slimnīcas. Tiklīdz atgriezāmies mājās, Bruts  teju sajuta, ka dēlam ir nepieciešama papildu uzmanība, un kopš tā laika viņš vienmēr ir Finnu pieskatījis," atklāj māte.