foto: No Facebook ieraksta
Pēc 16 laulībā pavadītiem gadiem trīs bērnu tēvs un baznīcas biedrs atklāj, ka ir gejs un šķir laulību. Komentē arī sieva
Attiecības
2020. gada 19. jūlijs, 20:57

Pēc 16 laulībā pavadītiem gadiem trīs bērnu tēvs un baznīcas biedrs atklāj, ka ir gejs un šķir laulību. Komentē arī sieva

Jauns.lv

Trīs bērnu tēvs, atzīts bērnu grāmatu autors un ilggadējs evaņģēliskās baznīcas biedrs Metjū Pols Tērners(Nešvila, ASV) pēc 16 laulībā pavadītiem gadiem atzinies, ka ir gejs un šķir savu laulību, ziņo DailyMail.

Paziņojumu par “iznākšanu no skapja” viņš publiskojis sociālajā tīklā “Facebook”.

Fragments:

“Dārgie draugi, man ir sarežģītas ziņas, ar kurām dalīties. Pēc daudzām lūgšanām, pārdomām un sarunām mēs ar Džesiku esam nolēmuši šķirties.

Lai arī esam labākie draugi, mīlam dzīvot dzīvi kopā un audzināt bērnus, tomēr mums ir jāpieliek punkts mūsu laulībai, jo es esmu gejs.

Tas, ka tāds esmu, nav man jauns atklājums. Vairāk nekā 30 gadus esmu pavadījis evaņģēliskajās baznīcās, pētot Dievu, esmu dzīvojis ilgu laiku bailēs, kaunā un ienīdis sevi. Sevis pieņemšana man ir prasījusi daudz laika. Neskatoties uz skumjām, es šobrīd jūtu, ka esmuizdarījis pareizo izvēli .”

Arī viņa sieva Džesika "Facebook" ir veikusi ierakstu, tajā norādot, ka pēdējo gadu zinājusi par vīra patieso dabu, tomēr abi centušies rast risinājumu un glābt laulību.

Fragments:

“Kā tu rakstītu visgrūtāko ierakstu pēdējo 14 gadu laikā, kopš esi sociālajā vidē?

Mans vīrs, mans labākais draugs pēdējā gada laikā man ir atklājis patiesību. Viņš ir gejs. Lai arī šis nemaina to, cik ļoti mēs (ģimene) viņu mīlam, tomēr tas maina mūsu attiecības. Mēs ejam tālāk, beidzot mūsu laulību. Mēs vairāk nekā gadu centāmies glābt savu laulību, pat zinot patiesību. Tomēr tas nav veselīgi un taisnīgi ne pret mums, ne pret mūsu bērniem. Mēs jūtamies pārliecināti, ka šis ir pareizais solis, ko spert.

Mūsu trīs bērni jaunumus par šķiršanos ir uztvēruši neticami labi. Mūsu mājas tagad ir paplašinātas zem diviem jumtiem. Es joprojām esmu pateicīga par veidu, kā mēs viens otru mīlam, ticu, ka Dievs ir ar mums.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs zinātu, ka nekas no tā, ko jūs esat redzējuši sociālajā vidē, nav bijuši meli. Es vienmēr esmu mīlējusi Metjū, un viņš mani. Viņš ir mans labākais draugs un manu bērnu tēvs.

Lūdzu, nerakstiet man šobrīd! Šis paziņojums jau tā man ir pietiekami smags. ”

Tērners ir tiešsaistes žurnāla redaktors, kurš ziņo par kristīgo mūziku. Plašāku atzinību guvis kā bērnu grāmatu autors. Dažas no tām pārdotas vairāk nekā 100 000 eksemplāros.

Vairāk nekā 30 gadus ir evaņģēliskās baznīcas biedrs.