foto: Instagram @simplygailg
Šī "jaunā meitene" pārsteidz visus, atklājot savu patieso vecumu
Skaistums
2020. gada 15. jūlijs, 05:25

Šī "jaunā meitene" pārsteidz visus, atklājot savu patieso vecumu

Jauns.lv

Stiliste Geila Muraja – Gonzaleza no Ņujorkas (ASV) sociālajā vietnē “TikTok” pārsteigusi ne vienu vien, atklājot savu patieso vecumu, ziņo DailyMail.

Sieviete izskatās krietni jaunāka par saviem gadiem. Viņa atklāj, ka ir 46 gadus veca, bet pārsvarā cilvēki uzskata, ka viņa ir vecumā no 20 - 30 gadiem. Esot bijuši arī gadījumi, kad svešinieki nav spējuši noticēt, ka viņa ir precējusies 23 gadus. Tāpat cilvēki nereti esot pārsteigti, kad viņa atklāj, ka ir divu dēlu māte.

Geila piekopjot ādas procedūras, bet uzskata, ka galvenais noslēpums esot gēni. Arī viņas māte izskatoties jaunāka nekā ir patiesībā.

“Man vēl nav izveidojušās krunciņas uz sejas, tādēļ grūti noteikt manu vecumu. ” Sieviete arī dalās ar stāstu, ka nesen gājusi pirkt vīnu, tādēļ bijis jāuzrāda dokumenti. Veikala pārdevējs atklājis, ka tiešām domājis, ka viņa esot apmēram 25 gadu vecumā.

Arī “TikTok” lietotāji nespēj noticēt Geilas īstajam vecumam. Kāda sieviete komentē: “Ja tu man teiktu, ka tev ir, piemēram, 21, es tiešām ticētu.”

Savukārt cits lietotājs norāda, ka viņa "žoklis no pārsteiguma esot atkāries līdz grīdai".

“Lepojieties, ka jūs tik skaisti novecojat,” norāda vēl kāds komentētājs.