foto: Twitter @SwaleCouncil
"Saimnieks pēc 10 gadiem mani ir pametis, jo es neesmu iemācījies labi uzvesties." Atrod suni, kurš pamests kopā ar atstātu zīmīti
Pamestais labradors.
Dzīvesstils
2020. gada 12. jūlijs, 05:58

"Saimnieks pēc 10 gadiem mani ir pametis, jo es neesmu iemācījies labi uzvesties." Atrod suni, kurš pamests kopā ar atstātu zīmīti

Jauns.lv

Lielbritānijā kāds saimnieks pametis savu melno labradoru vietā, kur pirms desmit gadiem to atradis. Suns pamests kopā ar zīmīti, ka viņš slikti uzvedies, ziņo BBC.

“Sveiki, vai Jūs varētu mani paņemt? Saimnieks pēc 10 gadiem mani ir pametis, jo es neesmu iemācījies labi uzvesties. Esmu atgriezts vietā, kur viņš mani pirms desmit gadiem atrada. Paldies, ka pieskatīsiet mani! Atvainojiet par neērtībām,” minēts zīmītē, kura atstāta kopā ar suni.

Labradors atrasts piesiets pie kāda uzņēmuma, kurš nodarbojas ar suņu pieskatīšanu, vārtiem.

Klaiņojošo suņu dienests suni pārbaudījis un konstatējis, ka tam nav mikroshēmas. “Mēs ļoti gribētu aprunāties ar saimnieku, lai noskaidrotu, kāpēc suni pametis,” dienests ziņoja nedēļas sākumā. 

Tas arī bija vērsies pie vietējiem iedzīvotājiem, lūdzot ziņot, ja kāds atpazīst suni un zina, kam tas pieder. “Lai kā saimnieks cīnītos ar suni, jaunu māju meklēšana ir pēdējā opcija. Bet ne jau šādā veidā!”

Tagad dienests paziņojis, ka esot izdevies uzzināt suņa īpašnieku un ar to aprunāties. Ne viss esot tā, kā izskatās. Plašāk gan netiek komentēts. 

Atsaukušies arī ģimenes locekļi, kas nedzīvo kopā ar suni, bet to pazīst un mīl. Viņi lūguši atļauju labradoru paņemt pie sevis, jo nav zinājuši, ka saimnieks plāno suni pamest.

Dienestā norāda, ka, ja suņa reakcija pret jaunajām mājām būs pozitīva, tad dzīves nogali viņš varēs pavadīt ar cilvēkiem, kurus pazīst. Šis sunim arī būtu labākais variants.