Attiecības
2020. gada 2. jūlijs, 16:53

"Es nezinu nevienu, kurš būtu mīlējis mani vairāk" - Anna Sedokova aizkustinoši sveic mīļoto Timmu dzimšanas dienā

Jauns.lv

2. jūlijā 28. dzimšanas dienu svin Latvijas basketbola izlases un Maskavas apgabala "Himki" kluba spēlētājs Jānis Timma. Viena no pirmajām viņu publiski sveica mīļotā Anna Sedokova, veltot Jānim sirsnīgus apsveikuma vārdus.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Savā Instagram profilā, kuram seko vairāk nekā 5,1 miljons fanu, Sedokova ievietoja Timmas fotogrāfiju un rakstīja: “Daudz laimes dzimšanas dienā, mīļais. Es nepazīstu labāku cilvēku un nekad vairs negribu zināt. Es nezinu nevienu, kurš būtu izmantojis savu spēku ar tādu godīgumu un saprātu. Es nezinu nevienu, kurš būtu mīlējis mani vairāk... Un nekad nevēlos zināt. Es tevi ļoti mīlu. Es vienmēr esmu blakus."

Basketbolists šo ierakstu komentējis, krievu valodā vēstot, ka Annu ļoti mīl, un pievienojot šim tekstam deviņus "sirsniņas" simbolus.

Vairākas stundas vēlāk popzvaigzne publicēja arī pāra selfiju, kurā Timma redzams bez krekla, un informēja, ka Jāņa dzimšanas diena tiks svinēta vien divatā, un tas notiks klusā restorāniņā. "Šodien būs lielisks vakariņš," foto komentēja Sedokova.

Savukārt pats Timma savā dzimšanas dienā Instagram publicējis video, kur redzams uz balta auto "Brabus" jumta, atkorķējot un dzerot dzirkstošu dzērienu. "Šī ir tikai diena, kad man paliek 28", video komentējis sportists.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon

Basketbolists Jānis Timma un viņa dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon