foto: unsplash.com
Topošais tēvs nekad nespēs sarunāties ar savu dēlu. Reta vēža dēļ viņam jānoņem mēle
Attēlam ilustratīva nozīme.
Attiecības
2020. gada 30. jūnijs, 06:36

Topošais tēvs nekad nespēs sarunāties ar savu dēlu. Reta vēža dēļ viņam jānoņem mēle

Jauns.lv

Topošajam tēvam Šonam Finnertijam no Austrālijas konstatēts reti sastopams vēzis siekalu dziedzeros, tādēļ pēc mēneša būs jānoņem mēle, ziņo DailyMail.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc smagās operācijas viņš nekad vairs nespēs runāt. Šokējošā diagnoze uzstādīta pāris mēnešus pēc tam, kad abi ar sievu Džesu uzzinājuši, ka pieteicies bērns. Puisītis gaidāms oktobrī – laikā, kad Šonam jau būs veikta operācija. Tas nozīmē, ka viņš nekad nespēs sarunāties ar savu dēlu.

Vīrietis strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Diemžēl pēc operācijas viņam par darbu šajā sfērā būšot jāaizmirst.

"GoFundMe" ziedojumu lapā tiek vākti līdzekļi, lai finansiāli atbalstītu ģimeni. Patlaban ziedoti gandrīz 120 000 dolāru jeb 107 000 eiro.

Ziedojumu vākšanas organizators Lūks Rodžersons norādījis, ka Šons esot viens no nesavtīgākajiem cilvēkiem, kādu viņš jebkad saticis. Šajā grūtajā laikā vīrietis vairāk uztraucoties par ģimeni, nevis pats par sevi. Ziedojumi varot vismaz palīdzēt mazināt stresu par finansiālo slogu, ar kuru nākotnē ģimenei būs jāsaskaras.

Redzot, cik cilvēki atsaucīgi ziedojuši, Rodžersons atklājis, ka Finnertiju ģimene esot no sirds aizkustināti par to, cik daudz dāsnu cilvēku vēlas viņiem palīdzēt šajā grūtajā laikā.