Attiecības
2020. gada 30. maijs, 18:37

“Zem formas tērpa slēpjas mīlulis," tā iepriekš domāja policista, kurš vainojams afroamerikāņa nāvē, sieva. Tagad iesniegusi šķiršanos

Jauns.lv

Policista Dereka Šovena, kurš vainojams par aizturētā afroamerikāņa Džordža Floida nāvi, sieva - skaistumkaraliene Kellija Šovena - iesniegusi šķiršanās prasību tajā pašā dienā, kad vīrs apcietināts, ziņo DailyMail. 

Cilvēki ASV dedzina ēkas un laupa veikalus, protestējot pret policijas aizturēta afroamerikāņa nāvi

ASV notiek protesti, ko izraisīja Džordža Floida nāve 25.maijā aizturēšanas laikā Mineapolē un kas tagad pārauguši grautiņos un laupīšanās.

gallery icon
143

“Es runāju ar Kelliju. Viņa izsaka visdziļāko līdzjūtību Floida ģimenei, kā arī visiem tiem, kuriem ir sāpīga šī traģēdija,” norādījis viņas advokāts.

Šajā laikā viņa arī lūgusi aizsargāt viņas ģimenes drošību un privātumu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Minesotas skaistumkonkursa uzvarētāja Kellija Šovena.

Dereks Šovens (44) tika apcietināts vakar, 29. maijā. Viņš apsūdzēts par trešās pakāpes slepkavību (nogalināšana negadījuma rezultātā), drošības nauda noteikta 500 000 dolāru (450 000 eiro) apmērā.

Arestēšana notikusi pēc vērienīgajiem protestiem, kuru laikā izlaupīti veikali, dedzinātas ēkas. Sociālajos tīklos nonācis video, kur redzams, kā policists uzspiedis celi uz Floida kakla, kurš apgalvo, ka nevar paelpot. Vēlāk afroamerikānis tika aizvests uz slimnīcu, kur nomira. 

46 gadus vecais Floids pirmdien Mineapolē tika aizturēts, policijai izmeklējot apsūdzības par viltotas banknotes izmantošanu.

Kellija ar Dereku apprecējās 2010. gadā. Pirms diviem gadiem uzvarot Minesotas skaistumkonkursā, kādā intervijā viņa stāstīja par attiecībām ar vīru. “Zem policista formas tērpa patiesībā slēpjas mīlulis. Viņš ir tāds džentlmenis. Joprojām atver man durvis, pasniedz mēteli. Kad tika šķirta mana iepriekšējā laulība, man bija saraksts, kādas īpašības meklēju vīrietī. Viņš tam pilnībā atbilda.”

Kellijai ir divi bērni no iepriekšējā vīra, bet ar Dereku nav kopīgu bērnu.

Tēmas