Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon
Skaistums
2020. gada 28. maijs, 06:23

Mēnešiem bez friziera - Bredam Pitam mati krietni paaugušies, un redzamas tumšas saknes

Jauns.lv

Populārais amerikāņu kinoaktieris Breds Pits (56) pašiozlācijas laikā, šķiet, ievērojis visus valstī noteiktos ierobežojumus. Acīmredzams, ka aizvadīto pāris mēnešu laikā viņš pie friziera nav bijis ne reizi.

foto: Vida Press
Breds Pits.

56 gadus vecais Holivudas aktieris, kurš parasti nēsā atglaustus un īsākus matus, Malibu ielās redzēts ar ievērojami garākiem matiem nekā parasti, turklāt ar redzamām tumšāk ataugušām saknēm.

Breds Pits dodas vizināties ar jauno motociklu

Aktieris Breds Pits iegādājies jaunu motociklu – „BMW R 1200 GS Adventure”, un viens pats devies izbraucienā pilsētas ielās.

gallery icon

Andželinas Džolijas bijušais vīrs kopā ar savu ilggadējo draugu grupas “Red Hot Chili Peppers” basģitāristu Maiklu Pīteru Balzariju jeb Flī Malibu ielās aizrautīgi pētīja BMW R-1250 motociklu.

Breds Pits ar dēlu Paksu brauc stilīgā vāģī

gallery icon

Breda Pita mati izauguši gandrīz līdz plecam. Gaišākā tonī krāsotās cirtas jau prasīt prasās pēc friziera apmeklējuma, lai piekrāsotu ataugušās saknes.

Breda Pita jaunā frizūra

gallery icon

Aktieris bija ģērbies olīvu krāsas puloverā, kas uzvilkts virs pelēka T krekla. Viņam bija plēsti zili džinsi un smilšu krāsas sporta apavi bez šņorēm. Abi ar basģitāristu Flī aplūkoja aptuveni 20 000 ASV dolāru vērtu BMW motociklu zilā krāsā.

Cilvēki pašizolācijas laikā paši griež sev matus. Lūk, rezultāts

gallery icon

Atšķirībā no Breda Pita, tā vien šķita, ka Flī ir pavisam nesen apmeklējis frizieri, kas viņam matus tikpat kā noskuvis.

Pits un Flī ir labi draugi jau kopš deviņdesmitajiem gadiem un pirms pandēmijas itin bieži satikās, lai patērzētu par dzīvi. Abiem ir vairākas kopīgas intereses, to skaitā interjera dizains un, protams, motocikli. Abi ir vienaudži, Austrālijā dzimušais rokeris ir tikai gadu vecāks par Holivudas aktieri.

Breds Pits, apmeklējot interjera salonus Parīzē

gallery icon