foto: Ekrānuzņēmums
Meitenes 17 gadus bija labākās draudzenes, bet tad notika negaidīts pavērsiens
Toija Vimberlija un Ešlija Tomasa.
Attiecības
2020. gada 6. marts, 17:13

Meitenes 17 gadus bija labākās draudzenes, bet tad notika negaidīts pavērsiens

Jauns.lv

Ešlija Tomasa mācījās sestajā klasē, kad iepazinās ar Toiju Vimberliju, kura gāja vienā skolā. Pēcāk topošā skaistumkopšanas salona īpašniece uz draudzenes galvas slīpēja iemaņas matu veidošanā. Skolnieces sadraudzējās un kļuva par labākajām draudzenēm uz 17 gadiem, nenojaušot, ka viņas ir ne tikai dvēseles radinieces, bet arī asins radinieces.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mums daudzus gadus jautāja - sūs esat māsas? Teica, ka viena otrai esam ļoti līdzīgas, bet mēs vienmēr atbildējām - mēs esam tikai labākās draudznes. Tomēr noskaidrojās, ka mēs patiešām esam māsas," stāsta Toja Vimberlija.

Ešlija jau bērnībā uzzināja, ka tētis Maiks ir viņas audžutēvs. Vīrietis audzināja meiteni arī pēc sievas nāves.

foto: Ekrānuzņēmums
Toija (pa labi), Kenets un Ešlija.

Toijas tēvs Kenets pastāvīgi jokoja, ka Ešlija viņam ir kā meita. Tagad meitenes noskaidrojušas, ka vīrietis tiešām varētu būt viņas bioloģiskais tēvs. Viņš tikās ar Ešlijas māti, pirms mazulīte piedzima. Vīrietis tolaik nenojauta, ka sieviete gaida bērniņu.

foto: Ekrānuzņēmums
Meitenes kopš 6. klases bija nešķiramas draudzenes.

Ar radinieku un draugu palīdzību izdevās noskaidrot pilnu notikumu ainu. Minējumi apstiprinājās, kad meitenes veica DNS testu. Saskaņā ar rezultātiem varbūtība, ka Toija un Ešlija ir māsas, bija 99,99997%, vēsta "ABC13". Tomēr tā nebūt nav vienīgā sakritība. Šobrīd abas meitenes ir stāvoklī, bet mazuļu tēvu ir brāļi.

"Tāpēc mēs esam tik līdzīgas, tieši tāpēc mēs  bijām nešķiramas kopš 6. klases," raksta Toja Vimberlija.