Stila jaunumi
2020. gada 14. marts, 07:25

15 lietas, no kurām atbrīvoties skapja pavasara tīrīšanas laikā

Jauns.lv

Jebkurš no mums ir piedzīvojis tik zināmo mirkli, kad atverot skapi, lai izvēlētos tērpu dienas cēlienam, tur sagaida sen nevilktu, neaktuālu apģērbu nospiedošs pārsvars. Piedāvājam 15 ieteikumus, no kā atbrīvot savu garderobi pavasara tīrīšanas laikā, lai dotu vietu jaunām stila vēsmām un atvieglotu savu ikdienu kopumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmais, kas iešaujas prātā, ieraugot kaudzi ar sen apnikušu, nevēlamu apģērbu - nav ko vilkt, neder, par mazu - no šī visa ir jātiek vaļā.

foto: Colton Sturgeon, Unsplash
Lietoto apģērbu veikals

Mēģinot veikt garderobes revīziju, pavisam nemanāmi daži apģērbi sāk uzjundīt jaunības atmiņas, izraisa nostalģiju, vecie džinsi atgādina pirmo lielo algu, izbalējušais topiņš - labāko atvaļinājumu mūžā.

foto: instagram.com/p/B9p79XdnMZI/?utm_source=ig_web_copy_link

Neviļus iekļūstat apburtajā lokā, un neko nespējat vai nevēlaties vairs izmest. Katra vienība šķiet saudzējama vērtība, rodas domas, ka tā noteikti noderēs, ka pavisam drīz to tomēr uzvilksiet, un dažādi citi līdzīgi pašradīti maldi.

15 ieteikumi, no kā atbrīvot ne tikai skapi un garderobi, bet arī ikdienu kopumā, balstoties uz bestlifeonline.com padomiem:

Nākamā lapa: Sens zīmolu apģērbs - dārga investīcija, kura vairs nepatīk, neder