foto: ALPR/AdMedia/SIPA/Scanpix
“Viņa saprot Meganas ciešanas” – atklāta Saseksas hercogienes īpašā saikne ar kādu ASV slavenību
2020. gada 24. janvāris, 20:07

“Viņa saprot Meganas ciešanas” – atklāta Saseksas hercogienes īpašā saikne ar kādu ASV slavenību

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana saviem tuvākajiem draugiem atklājusi, ka plāno sniegt savu pirmo interviju kopš britu karaļnama skandāla vienai no slavenākajām ASV sarunu šovu vadītājām Elenai Dedženeresai.

Abas pēdējā laikā esot ļoti satuvinājušās, vēsta “Daily Mail”. “Elena un Megana jau ir pārrunāšajas interviju. Tas ir plānā jau labu laiku,” apstiprinājis kāds avots.

Abas satikušās Losandželosā, kur Elena iedrošinājusi Meganu adoptēt viņas pirmo suni Bogartu. Kopš tā laika abas sadraudzējušās.

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

Elena un viņas sieva Portia de Rossi pat devušās uz Londonu, lai apciemotu princi Hariju un Meganu pēc abu pirmā bērniņa Ārčija piedzimšanas.

“Es redzu, ka viņiem uzbrūk un tas nav taisnīgi. Viņi abi ir paši piezemētākie un līdzjūtīgākie cilvēki, viņi ir tik daudz laba izdarījuši pasaulei,” teikusi Elena.

Tieši šīs ciešās draudzības dēļ Megana vēlas sniegt savu pirmo interviju tieši Elenai. “Megana sacīja, ka Elena saprot viņas sāpes un ciešanas. Viņa spēj pilnībā būt empātiska. Megana jūt, ka abām ir līdzīgas dvēseles,” sacījis avots.

Elenas pārstāve ziņas par gaidāmo interviju gan medijiem nav komentējusi.