foto: instagram.com/natalie_imbruglia
Natālija Imbruglija 44 gadu vecumā pirmo reizi kļūst par māmiņu - spermas donora vārds tiek slēpts
Bērni
2019. gada 9. oktobris, 12:33

Natālija Imbruglija 44 gadu vecumā pirmo reizi kļūst par māmiņu - spermas donora vārds tiek slēpts

Jauns.lv

Austrālijas dziedātāja Natālija Imbruglija 44 gadu vecumā kļuvusi par māti savai pirmajai atvasei, ziņo "The Daily Mail". Hita "Torn" izpildītāja priecīgo vēsti paziņojusi sociālajā tīklā "Instagram". Dziedātāja publicējusi foto, kurā redzams, kā viņa tur sava jaundzimušā rociņu.

Pie fotogrāfijas Imbruglija pierakstījusi: "Laipni lūgts šajā pasaulē... Makss Valentīns Imbruglija. Priecājos tik ļoti, ka no laimes manai sirdij krūtīs nav vietas."

Fotogrāfijā mazuļa seja nav saskatāma, taču redzams, ka viņš ietērpts melnbalti svītrotā pidžamā ar varavīksnītēm.

Dziedātāja par savu grūtniecību paziņoja jūlijā. Viņai tika veikta mākslīgā apaugļošana, izmantojot donora spermu. Donora identitāte pagaidām netiek atklāta.

foto: Vida Press
Natālija Imbruglija pirmdzimtā gaidībās 2019. gada jūlijā.

"Tiem, kas mani pazīst, tas nebija kā zibens spēriens no skaidrām debesīm. Jau sen to vēlējos. Man ļoti paveicās, ka mākslīgā apaugļošana un donora sperma palīdzēja manam sapnim piepildīties," sociālajā tīklā "Instagram" vēstīja austrāliešu mūziķe.

Bijusī seriālā "„Neighbours“ zvaigzne sava mazuļa tēva personību neatklāj. Natālija piecus gadus bija precējusies ar grupas „Silverchair“ līderi Danielu Džonsu, taču 2008. gadā izšķīrās. 2017. gadā dziedātāja paziņoja par savām attiecībām ar Matsu Fīldsu, taču pāris kopā nav redzēts jau kopš pagājušā gada.

2015. gadā izdevumam "Evening Standard" dziedātāja atzina, ka "ļoti vēlas kļūt par māti". "Tā ir lieta, kas neizbēgami kļūs par realitāti. Es joprojām ceru, ka satikšu īpašu cilvēku. Bet, ja tā tomēr nenotiks, es neizslēdzu arī citas iespējas," sacīja Imbruglija.

Dziedātāja jau agrāk bildusi - viņa nekad nebija domājusi, ka četrdesmit gadu vecumā būs šķirtene bez bērniem.

Natālijas Imbruglijas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
46

Tēmas