foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. septembris
Cita pasaule
2019. gada 17. septembris, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 17. septembris

Jauns.lv

Lai viss notiek!

AUNS

Ja jūti sevī dusmas vai aizvainojumu, izsaki savas pretenzijas taktiski. Šaubu un neziņas brīžos vērtīgas idejas var pasviest radi, kaimiņi vai uz ielas nejauši satikti paziņas. Koncentrē uzmanību uz procesiem un notikumiem, kas sniedz pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Lieliska diena tieši dāmām - tev pat izveidosies savs pielūdzēju pulks. Mazāk veiksmīgas būs ar biznesu saistītas aktivitātes, jo pietrūks spējas racionāli raudzīties uz lietām un gatavības cīnīties ar apstākļu nelabvēlību.

DVĪŅI

Elastīga, radoša attieksme lietišķu jautājumu risināšanā noderēs vairāk nekā dzelžaina turēšanās pie priekšrakstiem. Vairo savu labklājību ar godīgiem paņēmieniem. Dienas vidū pastāv risks nokļūt intrigu un apmelojumu virpulī.

VĒZIS

Vieglāk panākt savu būs tad, ja tavā rīcībā būs ne vien neapgāžami argumenti, bet arī pietiekami daudz līdzekļu, kas ļauj saglabāt materiālo neatkarību un rīkoties tā, kā uzskati par pareizu. Esi apdomīgs, domstarpības risini konstruktīvi.

LAUVA

Svārstīga garastāvokļa diena. Parādi, ka tu spēj gan vienoties un piekāpties, gan arī uzstāt, ja vajag. Katra kļūda un maldīšanās tevi attālinās no iekšējās harmonijas un labsajūtas. Esi pacietīgs, kritiski vērtē iegūto informāciju.

JAUNAVA

Šodien – īpaši vakarpusē - nepūlies ar prātu izskaidrot to, kas saprotams tikai ar sirdi. Konsekventi aizstāvi taisnīgas idejas, godīgu rīcību. Stāvi stingri savās pozīcijās, nepārkāp izvirzītos principus.

SVARI

Dienas pirmajā pusē atvēli laiku saimnieciskiem darbiem – kārto māju, iegādājies sadzīvē noderīgas lietas. Procesi, kuriem nespēsi izsekot līdzi, viesīs nedrošības izjūtu, šaubas par dzīves vērtībām, kas līdz šim likās stabilas un negrozāmas.

SKORPIONS

Noskaņojies uz lietišķas nots, tiec galā ar atbildīgiem pienākumiem. Nesamierinies ar apstākļu radītām grūtībām, neļauj apdzist iedvesmai – tu gūsi panākumus, ja ticēsi sev. Aizstāvot savas intereses, ar daiļrunību labāk neizcelies.

STRĒLNIEKS

Darba jomā tas, ko teiksi, trāpīs tieši mērķī, izslēdzot jebkādas turpmākās diskusijas. Lieliska diena tieši ofisa dzīvei, parādot sevi un savas spējas kā kolēģiem, tā priekšniecībai. Taču nenoved situāciju līdz tam, ka darbs dzen darbu.

MEŽĀZIS

Šodien vissīkākā aizķeršanās var izvest no pacietības. Tas mazinās apņēmību, mērķis var kļūt tāls un neaizsniedzams. Pret apstākļu radītām grūtībām izturies kā pret pārbaudījumu, kas palīdz novērtēt savu iespēju robežas.

ŪDENSVĪRS

Pārdzīvot vilšanos būs vieglāk, ja apgūsi jaunas zināšanas vai pilnveidosi esošās. Dienas pirmā puse solās būt visādā ziņā veiksmīga par pievakari, kad gluži nejauši var uzšvirkstēt konflikti, pārpratumi, nesaprašanās pat ar tiem, ar kuriem līdz šim viss gājis gludi.

ZIVIS

Būs tādi, kas apšaubīs tavus lēmumus, tev nekas cits neatliks kā pārliecināt viņus par tavas izvēles lietderību. Pastāv varbūtība, ka šodien radi par sevi ne gluži tādu iespaidu, kādu būtu vēlējies. Dienas otrajā pusē uzmanies bezjēdzīgi iztērēt pārāk daudz naudas.