foto: ekrānuzņēmums no video
Zilumiem klāts puika paziņo, ka ir pirms 7 gadiem ASV pazudušais Timotijs, kurš izbēdzis no gūsta
Bērni
2019. gada 4. aprīlis, 11:22

Zilumiem klāts puika paziņo, ka ir pirms 7 gadiem ASV pazudušais Timotijs, kurš izbēdzis no gūsta

Jauns.lv

Kāds 14 gadus vecs zēns, kuru garāmgājēji uz ielas pamanījuši, nervozi klaiņojam pa ielu ASV Kentuki štatā, policijai pavēstījis, ka ir pirms 7 gadiem bezvēsts pazudušais Timotijs Picens. Puika likumsargiem pastāsījis, ka izbēdzis no gūsta, vēsta "CNN".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagaidām puiša identitāte nav pārbaudīta, bet policija pie tā strādā. Kā stāsta policija, viņi pašreiz nav pārliecināti, ka puisis tiešām ir meklētais Timotijs. "Mēs nezinām, vai tā ir taisnība. Protams, visi ļoti cer, ka informācija apstiprināsies, bet mums ir jābūt ļoti vērīgiem," stāsta Auroras policijas seržants Bils Rovlijs.

foto: ekrānuzņēmums no video

Zēns policijai pastāstījis, ka viņš aizbēdzis no kādas viesnīcas blakus esošajā Ohaio štatā. Tur viņu gūstā turējuši divi vīrieši. Lai gan precīzu viesnīcas atrašanās vietu viņš nav spējis nosaukt, policija pārbaudījusi visas apkārtnē esošās "Red Roof Inn" uzņēmuma viesnīcas, bet neko aizdomīgu nav atklājusi.

Apkārtnes iedzīvotāji medijiem pastāstījuši, ka puika atrašanas brīdī bijis klāts zilumiem, ļoti nobijies un satraukts. Turklāt viņš esot skrienot bēdzis aptuveni 2 stundas.

Atrastais puisis vīriešus raksturojis kā stipras miesas būves un ļoti muskuļainus. Vienam no viņiem uz kakla bijis zirnekļtīkla tetovējums, otram - čūskas tetovējums uz rokas. Vīrieši pārvietojoties ar Ford SUV automašīnu.

Zināms, ka Timotijs Picens, par kuru uzdodas atrastais puika, pazudis 2011.gada 11.maijā. Tolaik puikam bija seši gadi. 

foto: ekrānuzņēmums no video

Pazušanas dienā viņu no skolas, nevienu nebrīdinot un pamatojoties uz ārkārtas ģimenes apstākļiem, dienas laikā izņēmusi māte Eimija Picena (43). Novērošanas kameru ieraksti vēsta, ka sieviete dēlu vedusi trīs dienu garā izbraucienā, paviesojoties, piemēram, ūdens atrakciju parkā un zoodārzā. Abi izskatījušies priecīgi un labi atpūtušies.

foto: ekrānuzņēmums no video

Sieviete ceļojuma laikā pat zvanījusi ģimenei un mierinājusi, ka ar abiem viss ir kārtībā. Arī puika laimīgs runājis ar radiem un ne mirkli nav radušās šaubas, ka drīz gaidāma traģēdija.

foto: ekrānuzņēmums no video

Timotija māte bez dzīvības pazīmēm tika atrasta kādā Ilinoisas viesnīcā. Kā vēsta policija, sieviete bija izdarījusi pašnāvību, pārgriežot vēnas. Viesnīcā viņa bija piereģistrējusies viena, bez Timotija.

No viņas sešgadīgā dēla nebija ne vēsts, atstāta bija vien zīmīte ar tekstu, ka Timotijs ir drošībā, ar cilvēkiem, kuri viņu mīlēs un aprūpēs. "Jūs nekad viņu neatradīsiet," bija rakstīts zīmītē.

foto: ekrānuzņēmums no video

Pēdējo reizi videonovērošanas kamera mazo Timotiju piefiksējusi kādā Viskonsīnas ūdens atrakciju parkā.

Timotija tēvs un citi tuvinieki bērnu meklē vēl aizvien. "Dziļi sirdī es jūtu, ka viņš noteikti ir dzīvs," pērn intervijā teikusi Timotija tante. "Es zinu, ka viņš kaut kur ir, mums tikai jāatrod."

foto: ekrānuzņēmums no video
Policijas fotorobots.

Kā stāsta zēna tēvs, laulības dzīvē ar Eimiju bijuši smagi brīži, tomēr viņš nekad nespēja iedomāties, ka sieva spētu izdarīt pašnāvību. "Viņa noteikti cīnījās ar dēmoniem," stāsta Džeimss, mazā Timotija tēvs. "Dēmoni viņu uzvarēja."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās