foto: REUTERS/SCANPIX
Mīlīgākā kafejnīca pasaulē: kādā ēstuvē Bangkokā saimnieko korgiji
2019. gada 1. aprīlis, 11:47

Mīlīgākā kafejnīca pasaulē: kādā ēstuvē Bangkokā saimnieko korgiji

Jauns.lv

Kādā kafejnīcā Bangkokā apmeklētājus sagaida vesels bars fantastiski draudzīgi noskaņotu korgiju, un ēstuves viesiem ir ļauts suņukus glaudīt un fotografēties kopā ar viņiem. Kafejnīcā "Corgi in the Garden" pavisam dzīvo 12 korgiji.

Kā vēstī kinoloģijas eksperti, pēdējā laikā šīs šķirnes suņi Taizemē kļūst arvien populārāki - cilvēki vienkārši nespēj pretoties šo īskājaino rotaļīgo suņuku valdzinājumam.

foto: REUTERS/SCANPIX

Kafejnīcas saimniece Tančanoka Kanavonga atzīst, ka šīs šķirnes suņi ir ļoti jauki un mīlīgi. Kaut arī viņa nav plānojusi atvērt tieši korgiju kafejnīcu, apmeklētāji straumēm vien uz šo vietu plūst tieši četrkājaino mīluļu dēļ.

foto: REUTERS/SCANPIX

Kafejnīcā, kas atrodas dārzā, korgijiem ir gana daudz vietas skraidīšanai. Vēl viena lieta, par ko suņi nevar sūdzēties, ir apmeklētāju uzmanība.

Pēc saimnieces teiktā, viņa ļoti rūpīgi pieskata, lai četrkājainie ēstuves talismani nesaēstos pārāk daudz gardumu un nepieņemtos svarā.

foto: REUTERS/SCANPIX

Korgiji kafejnīcā strādā sešas dienas nedēļā. Katru dienu ar suņiem tiek organizēta stundu ilga tikšanās, un šis prieks katram cilvēkam maksā 11 dolāru.

Tančanoka atzīst, ka šāds grafiks suņukus pārāk nenogurdina un viņiem ir pietiekami daudz laika, lai atpūstos no apmeklētāju uzmanības.

Pavisam ir divas korgiju šķirnes - pembruki un kardigani. Šie medību suņi tika radīti Velsā. Velsas korgiji pembruki (tādi dzīvo arī kafejnīcā) ir daudz populārāki. Tā ir arī Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mīļākie suņi.

Kafejnīca "Corgi in the Garden", kur dzīvo 12 korgiji

gallery icon

Karalienes Elizabetes mīlestība pret korgijiem laiku lokos

gallery icon

Tēmas