foto: facebook.com/julie.wood
Mamma, kura Lielbritānijā leikēmijas dēļ zaudējusi meitiņu, aicina cilvēkus visā pasaulē iesaistīties akmentiņu spēlē
2019. gada 20. marts, 14:40

Mamma, kura Lielbritānijā leikēmijas dēļ zaudējusi meitiņu, aicina cilvēkus visā pasaulē iesaistīties akmentiņu spēlē

Jauns.lv

Pēc tam, kad Džūlija pērnā gada septembrī slimības dēļ zaudēja savu nepilnus trīs gadus veco meitiņu Meisiju, viņa izdomāja bērna piemiņai izveidot jauku aktivitāti, kuru nu vēlas izplatīt visā pasaulē, tādējādi cerot uzlabot dienu citiem bērniem un arī pieaugušajiem, ziņo Lielbritānijas medijs "Metro News".

Trīs mēnešus pirms izdzisa Meisijas dzīvība, viņa ar mammu nodarbojās ar akmeņu apgleznošanu, pēc tam tos, košām krāsām apzīmētus, paslēpjot dažādās vietās. Abas tādējādi vēlējās uzlabot apkārtējo garastāvokli, cerot, ka skaisti apgleznotie akmeņi noteikti atradējam uzlabos omu.

foto: facebook.com/MaisieRocks

Lai kliedētu bēdas par dārgā lolojuma zaudējumu, Džūlija nolēma turpināt šo jauko nodarbi, padarot to par gluži vai tradīciju. Sieviete turpināja radošās izpausmes, un gala rezultātu noslēpa dažādās vietās, kuras abas ar meitiņu savulaik bija apmeklējušas.

foto: facebook.com/julie.wood

"Es vēlējos uzsākt kaut ko, kas darītu laimīgu Meisiju. Viņa mums iemācīja, kā būt pozitīviem un laimīgiem, tāpēc es vēlos godināt viņas drosmi, optimismu un nebeidzamo prieku. Es sāku apgleznot akmeņus," stāsta māmiņa. Daži akmeņi atrodami Kornvelā, kur ģimene bieži pavadīja brīvdienas, vairāki ir noslēpti Satonā un Varingtonā.

Tomēr tagad Džūlija ir izlēmusi savu misiju izplatīt pasaulē, aicinot cilvēkus dažādās valstīs iesaistīties. Zināms, ka apslēptie akmeņi jau atrodami Vācijā, Horvātijā un Bulgārijā. Meisijai veltītos akmeņus māmiņa atrāda arī speciāli izveidotā "Facebook" lapā.

foto: facebook.com/MaisieRocks

"Sākumā es vietējā apkaimē paslēpu tikai dažus akmeņus, bet tad sāka iesaistīties arī mani draugi un paziņas. Lai zinātu, kur meklējami paslēptie mākslas darbi, es izveidoju "Facebook" lapu," stāsta Džūlija. "Esmu sajūsmā par atsaucību un ļoti vēlētos, lai arvien vairāk cilvēku iesaistītos un izplatītu Meisijai veltīto mīlestību."

foto: facebook.com/MaisieRocks