foto: Instagram (kimkardashian)
Kima Kardašjana nekautrējoties atrāda savu psoriāzes skarto seju
2019. gada 18. marts, 11:27

Kima Kardašjana nekautrējoties atrāda savu psoriāzes skarto seju

Jauns.lv

Negantā ādas slimība psoriāze var skart jebkuru, un to saviem sekotājiem ik pa laikam atgādina arī repera Kanje Vesta sieva Kima Kardašjana. Sieviete savā "Instagram" kontā padalījusies ar nepatīkamās kaites pēdām uz viņas sejas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Rīta psoriāze," bildi, kurā sabiedrības dāma redzama, rīta agrumā dusot baltos palagos, komentē Kima.

foto: Instagram (kimkardashian)

Uzņemtajā pašbildē skaidri saredzami pleķīši, kurus uz sievietes no kosmētikas tīrās ādas atstājusi slimība. 

Šī nav pirmā reize, kad Kardašjanu ģimenes pārstāve dalījusies sāpēs par ādas slimību, publicējot bildes apskatei. Pagāšnedēļ Kima pat publicēja video ar sasārtušo seju.

foto: Instagram (kimkardashian)

Zināms, ka Kima ar psoriāzi cīnās jau kopš 2011.gada. Tolaik vēl tikai slavas saulītē ar puspēdu iekāpusī sieviete uztraucās, ka sarkanie, niezošie pleķi viņai traucēs fotografēties un attīstīt modeles karjeru. Tomēr, kā redzams tagad, ādas slimība nekādi nav traucējusi Kimai iekarot daudzu žurnālu vākus.

Tā Kima Kardašjana staigā pa Parīzi

gallery icon
8

2016.gadā Kima apsolījusies nekad neslēpt savu dermatoloģisko problēmu: "Dažreiz man šķiet, ka tas ir mans lielākais trūkums, bet visi pārējie par to jau zina. Tad kāpēc to slēpt? Protams, es ceru, ka kādreiz pret psoriāzi tiks izgudrotas zāles, bet es mācos to pieņemt kā daļu no sevis." Kima teikusi, ka ļoti vēlas būt par piemēru citiem, lai nevienam vairs nebūtu jājūtas neērti par šo šķietamo izskata defektu.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75

Psoriāze ir hroniska ādas iekaisuma slimība. Tās rezultātā uz ādas rodas niezoši, sausi, sarkani un reizēm sāpīgi plankumi. No psoriāzes atbrīvoties ir ļoti grūti, tomēr, lietojot atbilstošus medikamentus, to var apārstēt.