foto: PA Wire/PA Images
Karaliskā ģimene dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu; hercogienes Ketrīna un Megana izturas ļoti draudzīgi
Attiecības
2018. gada 25. decembris, 17:57

Karaliskā ģimene dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu; hercogienes Ketrīna un Megana izturas ļoti draudzīgi

Jauns.lv

Pirmajos Ziemassvētkos hercogiene Ketrīna ar vīru princi Viljamu un hercogiene Megana ar vīru princi Hariju ieradušās uz tradicionālo Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Norfolkā. Šajā ceremonijā kā allaž piedalās arī karaliene, atgādina hellomagazine.com. Abas hercogienes izturējušās ļoti draudzīgi, liekot domāt, ka Ziemassvētku miers ir ienācis arī abu prinču sievu attiecībās, pamanījuši preses pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karaliene Elizabete II uz pasākumu ieradās, tērpusies gaišā mētelī ar violeti rozā apdari un pieskaņotā cepurē. Nevienu negaidot, viņa devās uz baznīcu. Karalieni pavadīja viņas dēls princis Čārlzs, kurš bija ieradies kopā ar māti.

foto: ZUMAPRESS.com

Pēc dievkalpojuma karaliskā ģimene kā allaž dodas uz Sandrigemas pili, kur notiek Ziemassvētku pusdienas un karaliene saka svinīgo Ziemassvētku uzrunu.

foto: PA Wire/PA Images

Baznīcā šogad bija ieradušies arī Kembridžas hercogs princis Viljams un hercogiene Ketrīna, kuri parasti svētkus pavada ar Ketrīnas ģimeni Berkšīrā un karaliskajai ģimenei pievienojas tikai pēc tam Sandrigemā. 

foto: PA Wire/PA Images

Ārzemju prese pamanījusi, ka Ketrīna Midltone un Megana Mārkla izturējušās ļoti draudzīgi viena pret otru un smaidot tērzējušas, liekot domāt, ka Ziemassvētku noskaņojums licis aizmirst daudzās nesaskaņas, par kurām pēdējā laikā bija noraizējušies karaliskās ģimenes cienītāji.

Britu karaliskā ģimene dodas uz tradicionālo dievkalpojumu 2018. gada Ziemassvētkos

gallery icon
14

Hercogiene Ketrīna ar ģimeni dodas pirmssvētku pusdienās pie karalienes 2018. gadā

gallery icon
14