foto: Vida Press
Džūlija Robertsa beidzot atzīst, ka neskūtās paduses "Nottinghilas" pirmizrādes vakarā nav bijis "feministes paziņojums"
Aktrises Džūlijas Robertsas neskūtās paduses nav bijis ne protests, ne feministes vēstījums sabiedrībai.
2018. gada 7. novembris, 16:27

Džūlija Robertsa beidzot atzīst, ka neskūtās paduses "Nottinghilas" pirmizrādes vakarā nav bijis "feministes paziņojums"

Jauns.lv

1999. gadā, apmeklējot filmas „Notinghila” („Notting Hill”) pasaules pirmizrādi, aktrise Džūlija Robertsa māja ar roku fanu pūlim un visu skatienam atklājās viņas neskūtas paduses. Līdz šim daudzi domāja, ka Holivudas dīva ir viena no dāmām, kas šādi pauž feministes pārliecību, ka viss dabīgais nav jālikvidē, to skaitā padušu apmatojums. Līdzīgi kā to afišējusi popzvaigzne Madonna un viņas meita Lurdesa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džūlija Robertsa filmas „Notinghila” pirmizrādes vakarā 1999. gadā

gallery icon
10

19 gadus pēc filmas pirmizrādes vakara aktrise Džūlija Robertsa intervijā apliecinājusi, ka viņas neskūtās paduses nebūt nav bijis „feministes vēstījums”. Viesojoties Bizijas Filpsas sarunu šovā „Busy Tonight” raidījuma vadītāja apjautājusies aktrisei, vai viņa vēl atceras šo reizi un vai tā bijusi feministes pārliecība.

„Šis vakars man ir ļoti spilgtā atmiņā, tieši šī momenta dēļ,” norādījusi aktrise, kad TV šova vadītāja apjautājusies vai jautājums Robertsai nav pārāk neērts.

Lai gan Džūlija Robertsa ir progresīvi domājoša sieviete, ar neskūtajām padusēm pirmizrādes vakarā viņa nav vēlējusies nodot absolūti nekādu vēstījumu sabiedrībai.

Fotosesija, kurā sievietēm ir neskūtas paduses

gallery icon
7

„Man šķiet, es nebiju ņēmusi vērā sava tērpa piedurkņu garumu un māšanu ar roku, un to, ka abas šīs lietas kopā atklāj privātas nianses par mani,” atzīstas Robertsa. „Tā, ka tas nebija vēstījums sabiedrībai, vienīgi apliecinājums, ka esmu dzīva būtnes, kas dzīvo uz šīs planētas.”

Aktrise demonstrē neskūtas paduses „Zelta globusa” vakarā un citos pasākumos

Aktrise Lola Kirke uz „Zelta globusa” balvu ceremonijas vakaru ieradās elegantā kleitā ar ziedu apdruku un neskūtām padusēm. Lola jau ...

gallery icon
6