foto: Vida Press
Slavenākā lielo izmēru modele izdod jaunu apakšveļas kolekciju - kuplu formu dāmām, tādām kā viņa pati
Ešlija Grehema.
Stila jaunumi
2018. gada 8. novembris, 06:21

Slavenākā lielo izmēru modele izdod jaunu apakšveļas kolekciju - kuplu formu dāmām, tādām kā viņa pati

Jauns.lv

Sadarbībā ar zīmolu „Addition Elle” slavenākā lielo izmēru modele Ešlija Grehema (31) izdevusi jaunu apakšveļas kolekciju. Tā radīta kuplāku ķermeņa formu sievietēm, tādām pašām, kāda ir viņa.

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

gallery icon
12

Modele, autore, dizainere, aktīviste, paraugs un plakātu meitene. Ešlija Grehema mīl savu ķermeni, ir pašpārliecināta un mudina arī sabiedrību novērtēt katras sievietes skaistumu.

Grehema ir tāda sieviete, kuru modes industrija nekad nav gaidījusi; kura spējusi gūt lielus panākumus par spīti modes industrijas iesīkstējušajiem uzskatiem.

Viņa ierindojas 10 pasaulē labāk apmaksāto modeļu rindās. Lai gan daudziem Grehema aizvien šķiet „neiederīga” modes industrijā, viņai ir vairāk nekā 7.6 miljoni „Instagram” bloga sekotāju un fenomenāli panākumi kā dizainerei, kas piedāvā apģērbus „nestandarta” izmēra sievietēm (dāmām, kuru parametri nav 90-60-90).

Ešlija Grehema ar mammu Lindu

Modele Ešlija Grehema kopā ar mammu Lindu reklamē peldkostīmus.

gallery icon
8

Lai gan tagad modes skatēs aizvien vairāk parādās arī tērpi kuplāku ķermeņa formu sievietēm, kalsnuma kults joprojām ir ļoti spēcīgs. Kad žurnāla „Harper’s Bazaar” veidotāji vēlējušies savai fotosesijai Ešliju ieģērbt kādā no dizaineru 2018. gada rudens/ziemas kolekcijas tērpiem, un palūguši izgatavot pasūtījumu pēc Ešlijas izmēriem, atsaucību viņi nav sagaidījuši.

Vieni izbrīnā iepletuši acis par šādu priekšlikumu, citi atrunājušies, ka esot pārāk aizņemti, lai tobrīd darinātu kaut ko atšķirīgu no standarta izmēriem. Lielākoties tie ir britu 6.-8. izmēra (34.-36. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas) apģērbi, lai gan britu sieviešu vidējais izmērs ir 16. (44. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas).

Ešlija Grehema apakšveļas zīmola „Addition Elle” reklāmas kampaņā

Lielo izmēru modele Ešlija grehema jau vairākus gadus sadarbojas ar apakšveļas zīmolu „Addition Elle”, kas ražo skaistu apakšveļu nestandarta izmēra ...

gallery icon
10

Taču nav nekā spēcīgāka par pašpārliecinātu sievieti, kas apzinās savu skaistumu. Šī 31 gadus vecā modele izveidojusi multi miljonus vērtu karjeru. Un tas viss, pateicoties viņas ķermeņa formām. Ešlija aizvien ir apņēmības pilna mainīt modes industriju. Un industrijai ar viņu nākas rēķināties.

Ešlija Grehema žurnāla „GQ” rīkotājā „Gada cilvēka” balvu vakarā

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema vīriešu žurnāla „GQ” rīkoto „Gada cilvēka” balvu ceremonijas vakaru apmeklēja zīmola „Tadashi Shoji” vakartērpā.

gallery icon
17