foto: Facebook
31 gadu vecās Sanitas mamma izmisīgi lūdz palīdzēt meitai vēža neciešamās sāpēs
Sanita ar savu 10 gadus veco dēlu.
2018. gada 5. oktobris, 00:12

31 gadu vecās Sanitas mamma izmisīgi lūdz palīdzēt meitai vēža neciešamās sāpēs

Jauns.lv

"Ir ļoti grūti lūgt palīdzību, bet, kad jūs lūdzat, jūs vēlaties ticēt cilvēku laipnībai, gribas, lai cilvēki saprastu, cik grūti ir cīnīties ar šīm neciešamām sāpēm un kā ir noskatīties kā sāp, saprast, ka diemžēl nevari nekā palīdzēt. Palīdzēt var, bet tam ir vajadzīgi naudas līdzekļi ārstniecībai un laiks, laiks kurš skubina nevilcināties," vēsta Judīte, 31 gadus vecās kādreizējās modeles Sanitas Zutes māte.

Judīte vēsta: "Sanitai jau no bērnības bija problēmas ar veselību, bija viena no smagāki slimiem bērniem Latvijā, kuriem bija bronhiālā astma. Sanitai bija invaliditāte no mazotnes. Sakarā ar šo slimību viņa pie dēla dzimšanas bija stingrā uzraudzībā, lai nebūtu nekādu sarežģījumu. Pateicoties padomju laiku nepietiekamai asins izmeklēšanai, kad asinis nodeva donori, Sanitai tika slimība, kur ļoti jāuzmana aknas," raksta sirdzējas māte. 

"Sanita tiek ārstēta Vācijā. Pirmais ārstēšanas posms ir pilnībā apmaksāts, taču ar to nepietiek, lai panāktu pilnīgu atveseļošanos. Vācijas klīnikas profesors nozīmējis rehabilitāciju, kurā arī ietilps lokālā ķīmijas terapija," skaidro Judīte. 

Viņa lūdz ziedot Sanitai, lai jaunā sieviete varētu kļūt vesela un atkal būt kopā ar savu 10 gadus veco dēlu: "Mēs esam ļoti pateicīgi visiem jums, mūsu mīļajiem ziedotājiem, kas nepamet Sanitu likteņa varā. Jūsu PALĪDZĪBAI un ATBALSTAM ir neizsakāma vērtība!"

Sanitai var ziedot šeit:Palīdzība Sanitai Zutei