Spicāko dāvanu piedāvājums Valentīndienai
2012. gada 8. februāris, 17:11

Spicāko dāvanu piedāvājums Valentīndienai

Jauns.lv

Mīlestības svētkos Valentīndienā visos tirdzniecības centra „Spice” un tirdzniecības centra „Spice Home” veikalos pircēji tiks pārsteigti un lutināti gan ar īpašiem piedāvājumiem, gan atlaidēm.

Sevis un mīļoto iepriecināšanai

Kā visiem zināms, sievietēm patīk rotāties. Un kas gan būt labāka dāvana svētkos kā jauna rota, kas padara mūs vēl skaistākus un īpašākus! Spicē šādu piedāvājumu netrūkst – veikali Grenardi, Moonlight un Jahonts piedāvā smalkas rotas ar ievērojamām atlaidēm, vietumis pat uz pusi lētāk!

Mīlestības svētkos īpašas cenas arī parfimērijai. Piemēram, veikals Douglas dāvina ekskluzīvu kosmētikas zīmolu sievietēm – YESforLOVE - aromātu, mirdzošu ķermeņa pūderi, masāžas eļļu un ... viss ķermeņa baudai!

Sajūtu dārznieki no Stendera veikaliņa sagatavojuši īpašas receptes Valentīndienas baudīšanai – komplektus jutekliskai masāžai, relaksējošai vannas peldei un kārdinošiem mirkļiem par īpaši izdevīgām cenām sākot no 13 latiem. Atzīties mīlestībā palīdzēs Emīla Gustava šokolādes gardās šokolādes sirdis, kuras nopērkamas ar 10 % atlaidi.

Sievietēm sevis un mīļoto priekam svētkos noderēs kārdinoša veļa un skaistas zeķes! Visu februāra mēnesi veikalā Madam Baron atlaides aug augumā, un ir lieliska iespēja iegādāties elegantas un modīgas zeķes ar līdz pat 40 % lētāk!

Savukārt vīriešiem saposties svētkiem palīdzēs veikali Evermen un Baltman, kuri lutina ar pievilcīgām cenām un atlaidēm līdz pat 70 %! Arī citos Spices apģērbu un apavu veikalos izpārdošanas rīt pilnā sparā – atlaides 30, 50 un pat 70 procenti! Kādā no tiem noteikti atradīsiet kādu siltu džemperi vai apavu pāri saviem mīļajiem, ar ko sasildīties ziemas aukstumā!

Mīlas ceļojums diviem vien

Tallink un Kolumbs aicina dāvāt savai otrajai pusītei neaizmirstamus mirkļus un doties mīlas ceļojumā!

Noformējot Tallink kruīzu Baltijas jūrā laikā no 10. līdz 14. februārim, iespēja ceļot 2 par 1 cenu! Savukārt Kolumbs piedāvā romantisku atpūtu un SPA brīvdienas sākot no 50 latiem diviem un Valentīndienas atlaides aviolidojumiem uz Eiropu!

Neaizmirstiet Mīlestības svētkos arī savu bērnu

Veikalā Cipolino februārī Hello kitty un Roxie rotaļlietām 30%. Mīļa, paša radīta rotaļlieta no Teddy Mountain ar savu sirsniņu, novēlējumu un dzimšanas apliecību, var kļūt par lielisku dāvanu ne tikai bērniem, bet arī mīļotajam Valentīna dienā! Turklāt Teddy Mountain piedāvā patīkamas cenas - iepērcies ar atlaidi līdz pat 30%!

Grāmatu Karuseļa Sirsniņdienu piedāvājumā rotaļlietas un īpašo aksesuāru līnija, kā arī izmeklētas grāmatas par mīlestību un draudzību! Īpaši 11. februārī tieši pretim veikalam radošajā darbnīcā meitenes un zēni gatavosies īpašajai dienai! Meitenes varēs ielokot matus, uztaisīt stilīgu tetovējumu ar spīgulīšiem un, ja mammas ļaus, mūsu meistares pat uzlakos nadziņus! Puiši, kā jau džentlmeņi, varēs uzlīmēt ūsas un uztaisīt vīrišķīgus tetovējumus. Un, pats galvenais, ar palīdzīgu roku bērni varēs izveidot mīlestības vēstuli saviem mīļajiem!

Svētku sajūtas radīšanai mājās un sirdī

Valentīndienas noskaņas uzburšanai noderēs veikalā Rito nopērkamie atribūti! Dzirkstošām vakariņām sveču gaismā nopērkamas šampanieša glāzes ar 10% atlaidi! Taču klientu karšu īpašniekiem cenas vēl īpašākas!

Veikalā Taps nopērkams īpašs Mīlētāju spogulis, kurš agrāko 118 latu vietā tagad maksā tikai 57 latus!

Īpašas cenas segām un spilveniem Nakts mēbelēs, kā arī iespēja iegādāties apaļo gultu ar atlaidi līdz 250 latiem. Savukārt Mūzas istabā tikai 14. februārī piedāvā satīna veļai 20 % atlaidi, un pārsteigumu no dāvanu groza pie katra pirkuma!

Ziedu akcijas visu februāra mēnesi veikalā Biotēka acina piedalīties akcijā, izmēģināt Dr.Hauschka kosmētiku, iepazīt rozes valdzinājumu un dalīties savā pieredzē sociālajā vietnē Facebook: www.facebook.com/drhauschka.lv.

Plašāku informāciju par t/c Spice un t/c Spice Home veikalu piedāvājumiem atradīsiet šeit: http://www.spice.lv/public/29786.html.

Valentīna dienā Spice aicina paust mīlestību vissenākajā un romantiskākajā veidā - uzrakstot mīlestības vēstulīti!

Ikviens, kas uzrakstīs vēstuli un laika posmā no 10. 02. līdz 14.02 iemetīs to īpašajā Spices Mīlestības eņģeļa pasta kastītē (1. stāvā, pie info centra), piedalīsies izlozē. 15. februārī 100 vēstuļu adresātiem nosūtīsim ielūgumu 2 personām uz Dailes teātra izrādi “Romeo un Džuljeta”! Turklāt, ja arī vēstule nebūs laimētāju vidū, Mīlestības eņģelis parūpēsies par Tevis rakstīto vēstulīti un aizsūtīs to Tavam mīļotajam cilvēkam.


Materiāls publicēts sadarbībā ar t/c „Spice” / Publicitātes foto