foto: Publicitātes
Penelope Krūza kļuvusi par “Chanel” modes nama vēstnesi
Penelope Krūza šonedēļ - uzmirdzēs arī televīzijā sievietēm STV Pirmā! – aizraujošajā un piedzīvojumu pilnā filmā "Sahāra".
2018. gada 24. augusts, 10:37

Penelope Krūza kļuvusi par “Chanel” modes nama vēstnesi

Karlīna Timofejeva

Parīzes modes nedēļas laikā tapis zināms, ka oskarotā aktrise Penelope Krūza kļuvusi par “Chanel” modes nama vēstnesi, un pavisam drīz gaidāma jauna zīmola kolekcija, kuras autors ir talantīgais Karls Lāgerfelds. “Chanel” ir patiešām leģendārs zīmols un Karls ir īsts ģēnijs.

Jau kopš mazotnes esmu apbrīnojusi it visu, ko viņš paveicis, tāpēc man būs liels gods ar viņu strādāt. Viņš ir kā “modes karalis” un fotosesija jaunajai kolekcijai bija patiešām lieliska. Būt kameras priekšā kopā ar viņu ir īsts piedzīvojums.” ar sajūsmu atklājusi aktrise. “Chanel’ zīmols aktrisei ir labi pazīstams – viņa savas karjeras laikā vairākas reizes uzmirdzējusi uz sarkanā paklāja, tērpusies tieši šī modes nama krāšņajās kleitās. Arī modes lauciņā šī noteikti nebūs Penelopes debija – viņa iepriekš veidojusi savu rokas somiņu kolekciju zīmolam “Loewe”, kā arī kopā ar māsu izstrādājusi apakšveļas kolekciju populārajam zīmolam “Agent Provocateu.” Savukārt “Chanel” šī pavisam noteikti nav pirmā sadarbība ar populārām aktrisēm – modes nama vēstnešu vidū bijusi Kristena Stjuarte, Keira Naitlija, Margota Robija un citas slavenības. Penelope Krūza šonedēļ  -uzmirdzēs arī televīzijā sievietēm STV Pirmā! – aizraujošajā un piedzīvojumu pilnā filmā “Sahāra’’ – skaties to piektdien, 24. augustā plkst. 21:00.