Katrīne Sauliete Ērika Dreibanta restorānam iesaka ieviest bērnu ēdienkarti
foto: Ekrānuzņēmums
Pirmo pārsteigumu dāmas piedzīvoja brīdī, kad viesmīle paziņoja - restorānā neesot bērnu ēdienkartes un nav arī Katrīnes meitu tik ļoti iecienītie kartupeļi frī.

Katrīne Sauliete Ērika Dreibanta restorānam iesaka ieviest bērnu ēdienkarti

Karlīna Timofejeva

Jau rītvakar pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks šova “8 naži un gardēdis” jaunākā sērija, kur “naži” jeb restorānu īpašnieki viesosies populārā šefpavāra Ērika Dreibanta “Restorānā 3”, kurš no pārējiem atšķiras ar savu unikālo konceptu – tajā pēc iespējas vairāk ēdienu tapšanā tiek izmantotas dabas veltes, kuru augšanas procesā nav iejaucies cilvēks.

Taču iepriekš, nevienam nezinot slepenā vizītē uz restorānu būs devusies hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne kopā ar meitām, lai novērtētu restorāna ēdienkarti un izvēlētos, kādu maltīti būs jābauda “nažiem.”

Pirmo pārsteigumu dāmas piedzīvoja brīdī, kad viesmīle paziņoja - restorānā neesot bērnu ēdienkartes un nav arī Katrīnes meitu tik ļoti iecienītie kartupeļi frī. Toties mazās Sauliešu atvases tika pie krāsainiem zīmuļiem, krāsojamām grāmatām un tika mudinātas iecienīto ēdienu vietā izvēlēties jaunas, vēl nebaudītas garšas. Pamatēdienā viņas cienājās ar buti un atzina, ka tā patiešām esot ļoti garda. Taču saldais ēdiens – zemenes, vaniļas piens, ievārījums un vafeļu čipsi -  gan dāmām īsti negāja pie sirds – no tā tika notiesātas vien zemenes. "Restorānā 3" pasniegtais saldais ēdiens jo īpaši pārsteidza arī Katrīni – viņa no ēdienkartes izvēlējās zemenes ar kondensēto pienu, kas garšas dažādošanai tika pārliets ar piparu mērci.

foto: Ekrānuzņēmums
Pirmo pārsteigumu dāmas piedzīvoja brīdī, kad viesmīle paziņoja - restorānā neesot bērnu ēdienkartes un nav arī Katrīnes meitu tik ļoti iecienītie kartupeļi frī.
Pirmo pārsteigumu dāmas piedzīvoja brīdī, kad viesmīle paziņoja - restorānā neesot bērnu ēdienkartes un nav arī Katrīnes meitu tik ļoti iecienītie kartupeļi frī.

Tiesa, šī delikatese Katrīnes garšas kārpiņām nebija piemērota un sieviete atzina, ka priekšroku dodot “tīrām garšām.” Tomēr atzinīgi novērtējot pārējos ēdienus un neslēpjot, ka restorānā pasniegtā teļa gaļa burtiski kūstot mutē, Katrīne sprieda, ka nākamreiz šeit nākšot pusdienot kopā ar vīru, ne meitām. Ko restorānu īpašnieki teiks par Katrīnes izvēlēto maltīti? Un kā tiks novērtēti “Restorānā 3” servētie ēdieni? Uzzini jau rīt, plkst. 21:00, kanāla 360TV restorānu karos “8 naži un gardēdis.”