foto: https://www.instagram.com/hfcparis/
Ar domu par rītdienu un "Armani" vīrišķības kods - jaunākie aromāti viņai un viņam
2022. gada 21. novembris, 12:05

Ar domu par rītdienu un "Armani" vīrišķības kods - jaunākie aromāti viņai un viņam

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts smaržu pasaulē.

Dzīves baudītājām

Giorgio Armani My Way Floral ir īpaši pacilājošs un atsvaidzinošs citrusaugļu un ziedu aromāts. Kā radīts dzīves baudītājām un optimistēm, kas gatavas doties pretī pasaulei atplestām rokām. Cena: 77,49 € (30 ml, EDP).

Dejas karaliene

Kontrastraina augļu un ziedu smarža, kas pārvar ikdienas rutīnas robežas un aicina mesties dejā. HFC Paris Dancing Queen ir svaigs un maigs vienlaikus, klasisks, bet tajā pašā laikā moderns aromāts. Grāsā dzimušā parfimēra Vensāna Rikora meistardarbs. Cena: 250 € (75 ml, EDP).

Tālo Austrumu maģija

Sveiciens no Tālajiem Austrumiem! Moresque Scarlet Rouge liek sapņot par imperatora īpašumu slepeno un grezno gaisotni, kur dominē sarkanā un zelta krāsa, bet dārzā virmo ķiršu ziedu smarža. Izmalcināti, jutekliski un intriģējoši. Cena: 150 € (75 ml, EDP).

foto: Publicitātes foto

Ar domu par rītdienu

Tikko novāktu augļu notis un samtainas ziedu buķetes maigums. Nina Ricci Nina Fleur ir ilgtspējīgs aromāts, kas lepojas ar 92 procentiem dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Arī pudelītes sastāvā ir 20% pārstrādāta stikla, kas jau iepriekš ticis lietots un tad pienācīgi šķirots, un tā ir pilnībā pārstrādājama. Cena: 150 € (75 ml, EDT).

Vīrišķības kods

Armani Code Parfum ir radīts mūsdienīgam vīrietim, kurš izvēlas pārrakstīt vīrišķības kodu, vīrietim, kas nemitīgi virzās uz priekšu. Ikonisko Armani Code koksnes aromātu jaunajās smaržās papildina jūtīgā īrisa šķautne. Modernā, noapaļoti stūrainā pudelīte ir atkārtoti uzpildāma.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Tēmas