2022. gada 21. februāris, 16:19

"Mádara" enerģijas superdeva ādai, "Vichy" produkti sievietēm menopauzes vecumā: kas jauns kopjošajā kosmētikā

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kādi jaunumi radīti kopjošās kosmētikas jomā.

Enerģijas superdeva

Sniedz ādai enerģijas superdevu ar Mádara Vitamin C mirdzumu atjaunojošo esenci! Sastāvā ferulskābe un C un E vitamīni, kas stimulē kolagēna sintēzi, lai āda kļūtu elastīgāka, gludāka un mirdzošāka, tās tonis – vienmērīgāks. Palīdz ādai atgūties pēc saules vai nelabvēlīgu vides faktoru iedarbības. Dermatoloģiski pārbaudīts. Cena: 42,95 € (30 ml)

Dabas un zinātnes triumfs

Giorgio Armani līnijas Crema Nera ādas kopšanas produktu klāsts apvieno dabas spēku un zinātni. To sastāvā iekļauts unikālais Dienvidāfrikas tuksnešu augs Myrothamnus flabellifolia ar neparastu vielmaiņu, kas veicina tā spēju pašatjaunoties.

Rezultāts – septiņi inovatīvi ādas kopšanas līdzekļi vissarežģītākajām ādas pretnovecošanas vajadzībām, kas iedarbojas nekavējoties, efektīvi un transformējoši. Kolekcijā ir viss pilnvērtīgam sejas kopšanas rituālam nepieciešamais pat visprasīgākajām lietotajām.

foto: Publicitātes foto

Vēl iedarbīgāks

Ikoniskais Shiseido serums Ultimune pārradīts vēl jaudīgākā formulā – to papildina dubulta pretnovecošanas tehnoloģija ImuGenerationRED, kas iedarbojas gan uz ādas imunitāti, gan uz asins cirkulāciju ādā. Klīniskie testi apstiprinājuši izteikti mitrinošu un atjaunojošu efektu, uzlabojas arī ādas mirdzums, gludums un elastība. Patīkams aromāts un tekstūra, kas ātri uzsūcas, padarot ādu zīdaini gludu. Shiseido serums Ultimune Power Infusing ir piemērots visiem ādas tipiem. Cena: 129 € (50 ml)

Skaista jebkurā vecumā

“Menopauze nav iemesls pauzei jūsu skaistumkopšanā!” – ar tādu devīzi zīmola Vichy laboratorijās izstrādāta kosmētikas līnija Neovadiol sievietēm premenopauzes un menopauzes vecumā. Tās produktu formulās iekļautās sastāvdaļas – Vichy vulkāniskais ūdens, proksilāns, kasijas ekstrakts un dabiskas izcelsmes hialuronskābe – palīdz kompensēt menopauzes ietekmi uz ādu un uzlabo tās stāvokli. Āda kļūst stingrāka, atjaunojas tās tonuss, grumbas kļūst mazāk pamanāmas. Turklāt nakts krēms iedarbojas pret nepatīkamajām karstuma viļņu sekām – tas nekavējoties atvēsina ādu par apmēram 2,7 °C, burtiski dzēš svilinošo sajūtu un novērš diskomfortu, turklāt ir piemērots pat jutīgai ādai. Cenas: ap 40 €