foto: Publicitātes foto
Par 31. Rīgas modes nedēļas imidža seju kļuvusi modele Ksenija Gerasika "MCouture" tērpā
Mode
2019. gada 25. septembris, 13:27

Par 31. Rīgas modes nedēļas imidža seju kļuvusi modele Ksenija Gerasika "MCouture" tērpā

Pastaiga

RIGA FASHION WEEK organizators, Baltijas modes federācija, prezentēja Rīgas modes nedēļas 31. sesijas imidža fotogrāfiju, kura tiks izmantota notikuma popularizēšanai kārtējā sezonā. Šoruden RFW norisināsies no 29. oktobra līdz 2. novembrim, un tās laikā tiks izrādītas Latvijas un ārzemju modes dizaineru 2020. gada pavasara-vasaras sezonas tērpu kolekcijas.

Par 31. Rīgas modes nedēļas imidža autoru kļuva fotogrāfe Vika Anisko (@vikaniska). Fotogrāfijā ir attēlota modele Ksenija Gerasik (@ksywai) Latvijas zīmola MCouture (@mcouturestudio) jaunākās SS20 kolekcijas tērpos. Pie imidža bildes tapšanas strādāja arī zīmola dizainere Jūlija Malahova un grima meistare Jekaterina Hlopova (@ketmakeup).
 
"Šie tērpi no jaunās pavasara-vasaras MCouture kolekcijas atspoguļo ne tikai mūsu zīmola DNS, bet arī nākamās sezonas modes tendences - maigā piparmētru krāsa un koši sarkanā "scarlet red" labi izskatās kopā un piešķir tēlam sapņotāja pārgalvīgumu", stāsta zīmola MCouture dizainere Jūlija Malahova. Zīmola MCouture kolekcijas skate 30. oktobrī būs pirmā skate kultūras pasākumu platformā "Hanzas Perons" RFW ietvaros.

foto: Publicitātes foto

Šajā rudenī RIGA FASHION WEEK notiks no 29. oktobra līdz 2. novembrim. Modes nedēļas ietvaros norisināsies labāko Latvijas modes mākslinieku un no citām valstīm aicināto dizaineru 2020. gada pavasara-vasaras sezonas pret-a-porter sieviešu un vīriešu modes kolekciju prezentācijas, kā arī citi izglītojoši un izklaidējoši pasākumi.