foto: instagram.com/shiseido
Jaunās paaudzes tonālais līdzeklis, uzacu krāsošana mājās un lūpukrāsa kā gaiss
2019. gada 12. februāris, 14:40

Jaunās paaudzes tonālais līdzeklis, uzacu krāsošana mājās un lūpukrāsa kā gaiss

Una Ulme

Pastaiga

Pastaiga apskata, kas jauns un interesants radīts dekoratīvajā kosmētikā.

Jaunās paaudzes tonālais līdzeklis

Diorskin Forever piedāvā divas jaunas tonālo līdzekļu līnijas – Glow un Matt, kas gadā attiecīgi par mirdzošu vai matētu ādu. Jaunā formula nodrošina gan vieglu tekstūru, gan ilgu noturību, tonālo līdzekļu sastāvā iekļautas arī ādu kopjošas sastāvdaļas.

foto: Publicitātes foto

Dabas un dizaina saplūšana

Guerlain L’Essentiel tonālais līdzeklis Natural Glow pirmo reizi zīmola vēsturē lepojas ar tik lielu īpatsvaru dabisko sastāvdaļu – 97%! Tas nodrošina vieglu, dabisku klājumu, turklāt probiotikas, aļģu un balto kakao pupiņu ekstrakti mitrina ādu un aizsargā to no ārējās vides kaitējuma. Unikālā iepakojuma autors ir pazīstamais franču interjera dizainers Matjē Leanors.

Acu ēnas ar Losandželosas iedvesmu

Smashbox jaunajā paletē L.A. Cover Shot ir 16 spēcīgi pigmentētas krāsas, kuras vēsta par Losandželosas daili, sākot no okeāna un saulrieta, beidzot ar sarkanā paklāja glamūru. Matētās un mirdzošās ēnas ļauj veidot kā ikdienas, tā svētku grimu, zīdainās tekstūras labi pludinās, radot nemanāmas krāsu pārejas. € 49,50.

foto: Publicitātes foto

Uzacu krāsošanai mājas apstākļos

Zīmola Talika jaunā uzacu krāsa Brow Tintation bez oksidantiem ir piemērota arī lietošanai mājās. Pietiek ar aptuveni 5 (gaišām uzacīm) līdz 30 minūtēm (tumšām uzacīm), lai iegūtu vēlamo krāsas toni, kas turēsies vairākas nedēļas. Iepakojums paredzēts septiņām krāsošanas reizēm. € 34,98.

Nākotnes gēla laka

Pirms astoņiem gadiem kompānija CND radīja gēla laku Shellac, aizsākot jaunu ēru nagu kopšanas industrijā. Tagad klajā laista jauna inovācija – Shellac Luxe, kuras patentētā formula nodrošina vairāk nekā 14 dienu ilgu virskārtas pārklājuma noturību. Tā veiks arī bāzes slāņa funkcijas un nebojā dabīgos nagus. Jaunā laka ir gatava noņemšanai 60 sekundēs, bez vīlēšanas, un tas ļauj ietaupīt laiku kā manikīra meistaram, tā klientam. € 32,50.

foto: Publicitātes foto

Kā gaiss uz lūpām     

Shiseido lūpu krāsa Vision Airy Gel lepojas ar trīskāršu gēla tehnoloģiju, kas ļauj augstas kvalitātes pigmentiem saplūst ar ūdeni, radot ļoti patīkamu sajūtu uz lūpām. Papildus tā lūpu ādai sniedz atvēsinošu veldzi un intensīvu, ilgstošu mitrināšanu. € 32,99.