foto: Publicitātes foto
Tuvojas 29. Rīgas modes nedēļa; tās reklāmas seja būs populārā modele no Rēzeknes – Sintija Selicka
Mode
2018. gada 18. septembris, 15:50

Tuvojas 29. Rīgas modes nedēļa; tās reklāmas seja būs populārā modele no Rēzeknes – Sintija Selicka

Jauns.lv

Baltijas Modes federācija paziņojusi 29. Rīgas modes nedēļas norises laiku – šoruden pasākumi notiks Rīgā no 23. līdz 27. oktobrim. Gaidāmās Rīgas modes nedēļas laikā savas 2019. gada pavasara–vasaras sezonas pret-a-porte apģērbu kolekcijas izrādīs labākie Latvijas un ārvalstu dizaineri. Turklāt šosezon Rīgas modes nedēļas programma tiks papildināta ar vairākiem pasākumiem starptautiska projekta "United Fashion" ietvaros.

Gaidāmās RIGA FASHION WEEK sesijas reklāmas kampaņas tēls ir tapis pateicoties Lienei Grīnbergai, zīmola PUBLIC MAKES IMAGE dibinātājai, izmantojot tajā tērpus no pašas veidotās jaunās kolekcijas. Par RFW reklāmas kampaņas seju ir kļuvusi populārā modele no Rēzeknes – Sintija Selicka, kuras modeles gaitas ir uzsākušās salīdzinoši nesen, taču ar vērienīgiem panākumiem. RFW reklāmas kampaņas tēlu veidojusi profesionāļu komanda: fotogrāfs – Miks Užāns, stiliste – Elga Homitska, matu sakārtojums – Svetlana Dubatova, vizāžiste – Lara Pudovska.
 
"Man ir patiess prieks , ka mums ir izveidojusies lieliska profesionāļu komanda, kas strādā pie PUBLIC MAKES IMAGE zīmola attīstības un vizuālā tēla. Šajā RFW reklāmas kampaņas fotogrāfijā ir redzama mūsu jaunās kolekcijas "Street Motion" (tulk. Ielas kustība) noskaņa. 2019. gadā pavasara-vasaras tendencēs iezīmēsies saspēle starp grandža stilu, sportu un grafiku, dažādiem saukļiem un askētisku ievirzi dekonstruētā klasikā. Līdz ar to arī mūsu tēls ir veidots 90. gadu jauniešu kultūras ietekmē, raugoties caur mūsdienu prizmu. Šīs kolekcijas galvenais iedvesmas avots ir pēdējā laika notikumi sportā gan Latvijā, gan pasaulē, tādējādi tapa kolekcija, kas ir mūsdienīgs sporta un 90. gadu dizaina tendenču savienojums," stāsta Liene Grīnberga.

foto: Publicitātes foto
Sintija Selicka.

Rīgas modes nedēļa ir kļuvusi par vienu no radošākajiem un inovatīvākajiem modes un kultūras pasākumiem Baltijā, divreiz gadā, nedēļas garumā radot svētku sajūtu visā pilsētā. RIGA FASHION WEEK ik reizi apvieno dažādus radošās nozares profesionāļus, kuru sadarbības rezultātā tiek izveidota plaša un vienmēr unikāla modes nedēļas programma. 29. Rīgas modes nedēļa būs īpaša ar to, ka bez tradicionālās programmas norisināsies pasākumi arī starptautiskā projekta "United Fashion" pasākumi, kurā Baltijas Modes federācija ir oficiālais pārstāvis Latvijā un Baltijā. Šī projekta ietvaros norisināsies Eiropas modes dizaineru šovrūms, dažādi zīmolu izaugsmei veltīti izglītojoši semināri un meistarklases, kā arī citi pasākumi, kas ļaus šo nedēļu pavadīt modes un kultūras svētku zīmē.
 
2019. gada pavasara-vasaras sezonai veltītā RIGA FASHION WEEK norisināsies Rīgā no 23. līdz 27. oktobrim.

"Katya Katya London" skate Rīgas modes nedēļā rudens/ziema 2018/2019

gallery icon
87

Ielu modes zīmola "Public Makes Image" skate Rīgas modes nedēļā rudens/ziema 2018/2019

gallery icon
81

Indras Komarovas zīmola "Talented" skate Rīgas modes nedēļā rudens/ziema 2018/2019

gallery icon
52

Natālijas Jansones skate Rīgas modes nedēļā rudens/ziema 2018/2019

gallery icon
70

28. Rīgas modes nedēļas galvenās ballītes

28. Rīgas modes nedēļas galvenās ballītes.

gallery icon
108