foto: Elvenphoto
Rīgā atklāti lietuviešu guļamistabas mēbeļu un matraču saloni "Lonas"
Dzīvesstils
2018. gada 23. maijs, 13:51

Rīgā atklāti lietuviešu guļamistabas mēbeļu un matraču saloni "Lonas"

Jauns.lv

Kas ilgi nāk, tas labi nāk – tā noteikti var teikt par nupat Rīgā atvērtajiem saloniem ‘’Lonas’’, kur apkopotas ģimenes, tautas un tehnoloģiski pārbaudītas vērtības saldam miegam. Lietuvas ģimenes uzņēmums, kas šogad svin savu 25. dzimšanas dienu, ražo produktus, kas nodrošina miegu saldu kā medu, un nu šī produkcija pieejama arī Latvijā.

11. maijā Interjera un delikatešu centrā ‘’MC2’’ ļoti mājīgā atmosfērā tika atklāts salons ‘’Lonas’’, kur ar pirmajiem apmeklētājiem iepazinās arī paši uzņēmuma saimnieki. Lai arī svinīgas prezentācijas ierasts piedzīvot visai oficiāli, to nevarēja teikt par šo notikumu, jo ar sirsnīgām uzrunām atvēršanas dienā priecēja vairāki ģimenes uzņēmuma pārstāvji, kopā muzicēja, taču vakara kulminācija bija īpašais deju priekšnesums gultās, pēc kura uzņēmuma pārstāvis Domas Jakutis jokojot atzina, ka tieši šādi tiek pārbaudīta katra matrača kvalitāte, lai tas pavisam droši varētu nonākt jauno saimnieku mājās. Salona atklāšanu vēl unikālāku padarīja fakts, ka ar ģitāru skaisti muzicēja uzņēmuma ‘’kakls’’ un aizsācējs – Kazimieras Jakutis. Izklaidētājs arī atzina, ka mūzika vieno cilvēkus, tāpēc arī izvēlējies pats īpašajā dienā dot savu artavu arī šajā lauciņā – svētku liecinieku izklaidēšanā.

foto: Elvenphoto

Runājot par Lietuvā plaši atpazīstamo guļamistabas mēbeļu un matraču salonu ‘’Lonas’’, nevar nepieminēt faktu, ka tas ir ģimenes uzņēmums, un tajā katram savs pienākums ir arī četriem dēliem, kuri salona atklāšanas dienā atzina, ka strādāt roku rokā ar ģimeni, ir lielākā laime. Senču pārbaudītas vērtības, tautas tradīcijas, mantojums, dabiskums un lietuviešu tautas folkloras elementi – tas viss apkopots ‘’Lonas’’ matraču kolekcijās, domājot gan par gulētāju komfortu, gan baudījumu interjerā.

foto: Elvenphoto

Roku darbs un pārbaudītas vērtības

Uzņēmuma izpilddirektors Domas Jakutis svētku uzrunā atklāja, ka visa pamatā ir ģimenes vērtības un tradīcijas, un tas atspoguļojas ne vien paaudžu iesaistīšanai biznesā, bet arī stipro un pārbaudīto vērtību pārņemšanā. Rūpēties par labu miegu un komfortu ir ļoti atbildīgs darbs, tāpēc šajā uzņēmumā šai jomai pieiet ļoti atbildīgi, veicinot labākās matraču ražošanas tradīcijas. Viena no lielākajām vērtībām ‘’Lonas’’ matračiem ir rūpīgais roku darbs un katra matrača personalizētā ražošana, tādējādi nodrošinot vislabāko kvalitāti un visaugstāko komforta līmeni. Padomāts ne vien par komfortu, bet arī dizainu, un šajā jomā radoši izpaudusies dizainere Rasa Balaiše, kas panākusi, ka matracis nav vienkārši matracis, bet ar unikālu izpildījumu – lins, dabiskas krāsas un tekstūras, pārbaudītas vērtības, piemēram, audumi ar šķērseniskām svītrām, kas savulaik plaši izmantoti seno lietuviešu matraču šūšanai. Salona atklāšanas dienā dizainere dalījās savos iespaidos, sakot, ka strādāt šajā profesionālajā komandā vienmēr ir ļoti aizraujoši un klientu atsauksmes par to, ka miegs uz ‘’Lonas’’ matračiem ir saldāks kā jebkad, sniedz vislielāko gandarījumu.

foto: Elvenphoto

Lietuvā ‘’Lonas’’ vārds ir jau plaši atpazīstams, jo kaimiņzemē iekārtoti jau 11 saloni un uzņēmuma pastāvēšanas laikā nodrošināts milzīgs pieprasījums un atzinības par augstas kvalitātes produktiem – gultām, matračiem, virsmatračiem, spilveniem, guļamistabas pufiem, galdiņiem u.c. guļamistabas elementiem. Starp citu, pat fizioterapeiti atzinuši ‘’Lonas’’ produktus, iesakot tos cilvēkiem ar mugurkaula vai miega problēmām.

Lai arī uzņēmums ražo augstas kvalitātes produktus, cenas gan matračiem, gan mēbelēm ir klientiem ļoti draudzīgas, tāpēc dodies uz jaunatklātajiem saloniem ‘’Lonas’’ Rīgā un pārliecinies par to pats!

‘’Lonas’’ saloni Rīgā:

Interjera un delikatešu centrā ‘’MC2’’, Krasta ielā 68A

Tirdzniecības centrā ‘’Domina Shopping’’, Ieriķu iela 2

 Apmeklējiet "Lonas" interneta vietni:  www.lonas.lv 

Lietuviešu guļamistabas mēbeļu un matraču salonu "Lonas" atklāšana Rīgā

gallery icon
17

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Lonas".