Avokado, rieksti un zivis - šie produkti jāēd, lai veicinātu vīrieša potenci
Iepērkoties der zināt, kas jāliek groziņā, lai gultas prieki izdotos sevišķi veiksmīgi.
Dabasspēks
2015. gada 13. maijs, 21:38

Avokado, rieksti un zivis - šie produkti jāēd, lai veicinātu vīrieša potenci

Jauns.lv

Vācu eksperti vīriešiem iesaka vairāk savā ēdienkartē iekļaut noteiktus pārtikas produktus, kuri atstāj pozitīvu ietekmi uz vīrieša potenci. Berlīnes universitātes pētījumā noskaidrots, ka visefektīvākās dabas veltes ir āboli, avokado, rieksti, šokolāde un zivis.

Āboli un šokolāde satur feniletilamīnu (FEA) (Feniletilamīns rada svētlaimi, garīgu pacēlumu un valdzinājumu). Tāpat šī ķīmiskā viela mazina uztraukumu, apgalvo zinātņu doktors Ēriks Bravermans (Eric Braverman).

Apēdot pāris zaļu vai sarkanu ābolu varat būt droši, ka intīmais kontakts izdosies un neveiksmes paliks vien pagātnē. Turklāt apēstie āboli var palīdzēt vīrietim ātrāk atgūt spēkus pēc pirmā dzimumakta. Eksperti apgalvo ka, ja nav nopietnas reproduktīvo orgānu patoloģijas, svaigi spiesta ābolu sulas glāze var pat paildzināt dzimumaktu par 2 - 3 minūtēm. Savukārt, avokado ir bagāti ar vitamīnu B6, kas palīdz palielināt testosterona līmeni un kāliju, kā arī regulē vairogdziedzera darbību. Avokado iesaka lietot uzreiz pēc dzimumakta.

Lai palielinātu potenci, no šokolādēm vajadzētu izvēlēties tumšās šokolādes. Izvēloties riekstus priekšroku dodiet - mandelēm. Treknas zivs satur Omega3 taukskābes. Tāpēc ieteicams savā ēdienkartē biežāk iekļaut lasi, skumbriju vai foreli. Šajās zivīs esošie elementi veicina dzimumorgānu apasiņošanu.

Šie pārtikas produkti aktivizē tieši tās ķīmiskās vielas smadzenēs, kas atbild par seksuālo aktivitāti.

BonAppetit.lv / Foto: shutterstock