foto: Instagram/ REUTERS/SCANPIX
Bijusī Kolumbijas skaistumkaraliene veselības problēmu dēļ zaudējusi vienu kāju
Daniela Alvareza
Dzīvības loterija
2020. gada 17. jūnijs, 06:10

Bijusī Kolumbijas skaistumkaraliene veselības problēmu dēļ zaudējusi vienu kāju

Jauns.lv

32 gadus vecā Daniela Alvareza, kura 2011. gadā izpelnījās titulu Mis Kolumbija un 2012.gadā pārstāvēja valsti skaistumkonkursā "Mis Visums", pēc vairākām neveiksmīgām operācijām zaudējusi kreiso kāju.

Sieviete ar savu veselības stāvokli dalījusies savā "Instagram" lapā.

Alvareza atklāj, ka vēdera operācija viņai veikta, lai izgrieztu tajā radušos veidojumu, kas bija saspiedis galveno aortu. Veidojuma dēļ viņai attīstījusies išēmija - artēriju aizsprostošanās, kā rezultātā traucēta asins piegāde kreisajā kājā. Pēc vairākām atkārtotām operācijām pieņemts lēmums kāju amputēt.

Sievietes publicētajos attēlos viņa saviem 1,6 miljoniem sekotāju atrāda, kā ārstējas vienā no Kolumbijas galvaspilsētas Bogotas slimnīcām. Viņu apraudzījusi ģimene - vecāki, māsa, brālis un bijušais draugs, no kura viņa izšķīrusies 2019.gada martā.

"Es mīlu savu ķermeni tāpat, kā mīlēju to iepriekš," raksta bijusī skaistumkaraliene. "Es priecājos būt šeit, šajā pasaulē, lai piedzīvotu savas dzīves jaunos izaicinājumus. Es zinu, ka ar Dieva palīdzību es spēšu tikt galā. Pēdas? Kāpēc man tās vajadzīgas, ja man ir spārni, lai lidotu?" 

foto: REUTERS/SCANPIX
Daniela Alvareza

Modele stāsta, ka nākotnē plāno tikt pie protēzes, lai varētu turpināt "dejot, skriet, braukt ar velosipēdu, peldēt un darīt visu, kas patīk".

Zināms, ka ārpus modeles darba Alvareza ir arī veiksmīga uzņēmēja - viņai pieder tiešsaistes veikals.